Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Viimeistelyä

Eikö 30 lämpöastetta oo just sopiva rataharkalle? Rakennettiin Muotkan agirata (ilman A:ta kun ei vaan jaksanu kantaa...), Yojo alotti aina ihan vauhdikkaasti. Keinu tuotti ongelmia kahdella ekalla kerralla, ekasta yrityksestä meinas tulla lentokeinu ja toisella arasteli mennä päähän. Lopuksi teki kuitenkin hienoja suorituksia. Namilätkää en laittanut kertaakaan. Toivottavasti riittää kisoihin, kunpa muistaisin vielä käskyttääkin oikein ;)

Kepit tuotti toisen kompastuskohdan. Ne oli vauhdikkaan suoran päässä ja ensimmäiset kerrat taisin käyttää vähän kovempaa käskyä ja koira ei pujotellut oikein (alotti joka kerta ja haki oikean välin kyllä). Viimeisellä yrityksellä sanoin kehuvammalla äänellä käskyn ja innostin koko matkan ja supersuoritus tuli sillä kertaa. Herkkis ;) Kun muistais senkin kisoissa! Puoli oli taas se meidän heikompi ja nyt vauhti on pysynyt hyvänä loppuun saakka viime treeneissä, eli sen ei pitäis tuottaa ongelmia!

Koko rataa ei otettu kun varmaan 3 kertaa, uitinkin koiran siinä välissä, että jaksoi!

Veri-treenit olikin peruutettu ja siirretty ensi viikkoon, mut käytiin treenaamassa uuden vesilelun noutoa venerannassa treenien päätteeksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti