Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

perjantai 31. toukokuuta 2013

Agiradalle

Nyt alko kisaviimeistelyt ens viikolle ;) Sopivasti treeneissä oli keinu ja A radalla, joten pääs treenaamaan noita agiratoja varten. Eka kierroksella Yojo juos keinun läpi sen laskematta, koska joku unohti antaa estekäskyn. Laitoin varmuudeksi namilätkän parille seuraavalle yritykselle ja Yojo meni hienosti loput kerrat!

A:lla varasti kerran just ennen käskyä, mutta muuten otti kontaktin hienosti! Viimiset kaksi tein vapauttaen ennen kuin pysähtyi, pitää treenata niin et ottaa välillä pysähtyen ja välillä ei (A:lla vaan nyt alkuun), jotta ei rasitu etupää.

Pujottelu oli meidän heikommalla puolella ja ekat kaksi kertaa Yojo oli supermahtava pujottelija! Haki hyvin ja pujotteli loppuun asti vauhdilla. Viimeiset kaksi rataa olis pitäny jättää tekemättä, kun koira alkoi olla jo väsyksissä ja menetti rytmiä kepeillä (videolla).



 


Muuten oli hyvä koira, tuli jopa ihan kivasti ohjauksiin (useimmiten) ja vire oli hyvä, nyt pitää kisata ennen kun valeraskaus alkaa! Mä itse tietenkin tein jonkun verran ohjausmokia, etenkin alku meni vähän sähellykseksi :D Treenien päätteeksi käytiin vielä Lappalan rannassa polskuttelemassa ja maanantaina olis kai vuoden ekat veri-treenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti