Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

lauantai 11. toukokuuta 2013

Note to self:

1. Älä jätä avaimia kotiin ja sulje ulko-ovea ollessasi käytävän puolella. Tätä ei varmaan tarvitse selittää enempää.

2. Älä vie juoksuista Yojoa lut-harjoituksiin. Hirveää huutoahan se vaan oli...

3. Älä poista lapsen ottamia kuvia kamerasta ajaessasi autoa. Saatat poistaa vahingossa kaiken, mukaanlukien katsomattomat lut-pätkät...

Ei ollu meidän koiraharrastuspäivä tänään ;) Juoksut alko siis tänään, eilen vielä kepiteltiin pari kertaa kentällä. Luolapäivään suunnattiin Kuivannolle tänään, olisin saattanut olla ajoissa siellä jos avaimet ei olis jäänyt sisälle. Onneksi vaari pelasti pulasta!

Koiria oli aika paljon ja Yojon vuoro koitti tietenkin siellä loppupäässä, muuten poikaparat ei olis tienneet minkä hajun perässä juosta. Odottelin aika kauan luolaston ulkopuolella omaa vuoroa ja kun Yojo viimein pääsi tyhjän luolan tarkastukseen se haukku niin paljon, että oikeassa koetilanteessa olis tullu hylky... Kävi kuitenkin koko tyhjän läpi. Ketun perään meni hyvin ja haukkui, taas ehkä liikaa. Kettu otettiin melko nopeasti pois ja koira sai jäädä yksin haukkumaan ylös kunnes rauhoittui. Neuvoksi saatiin ettei enää pidä käyttää tyhjässä ennen koetta ollenkaan eikä yhtään odotuttaa ulkona, suoraan autosta putken suulle. Luulen, että koetta ajatellaan vasta ensi talvelle, pari luonnonluolaa alle ja sitten kokeilemaan. Videokuvaa olisi ollut tosiaan tarjolla, jos en olisi tyhjentänyt kameraa vahingossa matkalla kotiin.

Lumet kun suli niin alkoi taas hölkkäkausi, eilen sekä tänään käytiin reilun 2 km:n lenkeillä. Rusakko oli hyvä vetoapu siihen hommaan ;) Siinäpä seuraavan kolmen viikon harrastus. Metsästysterrierinäyttelyssä varmaan piipahdetaan ensi lauantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti