Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

maanantai 27. toukokuuta 2013

Pikkuhiljaa takasin treenaamaan

Oho, ilmoitin meidät kotikisoihin, ne on parin viikon päästä torstaina. Tarjolla olisi 2 Muotkan agilityrataa. Osallistuminen on vielä pienellä varauksella, sillä juoksut eivät ole täysin ohi ja mun pitäis päästä yksi agilityrata harjoittelemaan ennen sitä. Maahan painettavat kepit hain Essiltä lainaan ja tänään otin muutaman toiston kuudella koirapuistossa. Hyvin meni, pari erehdystä tuli aloituksessa, mut vauhti oli hyvä molemmin puolin! Joka päivä olis tarkotus kepitellä vähän, en kuitenkaan vielä liikaa halua treenata kesken juoksujen (mistä sitä tietää kuinka löysänä nivelsiteet on hormonien vaikutuksesta). Eli koiraa katsellen ja kuunnellen pitää harkita sitä osallistumista ;)

Muuten on Yojon kanssa treenailtu hyvin pienesti tokoa, maahanmenoa sivulla ja kosketuskepin seuraamista sivula ihan ok menestyksellä. Ja tosiaan kohotettu kuntoa pyörä- ja juoksulenkkien muodossa, tosin niihin tuli taas lyhyt tauko Alisan sairastaessa...

Monyn kanssa olen tehny pari lyhyttä jälkeä itse kävellen ja laittaen namin noin joka toiselle askeleelle. Siitä voisi kehittyä ihan pätevä jälkikoira! Niin hyvin nenä seurasi jalanjälkiä. Ensimmäinen jälki meni superhienosti, tein sen lyhyelle ja kostealle nurmelle ja koira seurasi sitä hyvin tarkkaan ja hitaasti suoraan koko matkan. Seuraava jälki oli hiekkakentällä, siellä tais olla vähän liikaa hajuja kun ei ihan yhtä hyvin mennyt jäljellä.

Viime lauantaina suoritin ensimmäisen kehäharjoittelun viidestä. Tarkoituksena oli päästä kirjoittamaan tai kolmanneksi henkilöksi tarkkailemaan, mutta olosuhteiden pakosta olinkin sitten pyörittävänä. Parasta oli, että siinä kehässä oli myös amstaffit, joten pääsin vähän seuraamaan niiden menestystä samalla (tarkoituksena olisi joskus ottaa oma amstaffi ja koska siitä tulisi mahdollisesti agilitykaverikin, niin täytyy tarkkaan miettiä minkälaisesta suvusta sitä ottaa jotta ei ole liian raskas). Hyvin meni yhtä pientä kämmiä lukuunottamatta eli eikun hyvillä mielin Kotkan Ruusuun lauantaiksi hommiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti