Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

Peny 8.3.2008-28.4.2011


Working jack russel Cruella de vil's Roomeo, Peny, viipyi laumassani vain muutaman vuoden. Se opetti minulle paljon koirien käyttäytymisestä, niin hyvässä kuin pahassa. Pienestä pitäen se tuli huonosti toimeen muiden urosten kanssa ja rakasti narttuja, hieman liikaakin ;) Se oli oikea metsästäjä, puolivuotiaana kävimme ensimmäisen kerran tutustumassa kettuun keinoluolilla ja jo 8-kuisena se pääsi tositoimiin helpoissa luonnonluolissa.

Peny matkasi myös mukana Italiassa ja sen kanssa treenattiin omaksi iloksi agilityä, starttiin en unelmoinut ikinä sen kanssa pääseväni, koska se hyökkäili muiden kimppuun kesken radan... Tokoiltiin myös hieman, mutta metsästys oli sen juttu. Harmillisen vähän vain kerkesin sen kanssa metsällä käydä.

Käytösongelmien kanssa painittiin lähes koko koiran elämän ajan, remmirähjäys, eroahdistus, uroksia kohtaan aggressiivisuus sekä pelko miehiä kohtaan olivat pahimmat. Minulla oli jo aika ongelmakoirakoulutukseen, kun se pahin mahdollinen kävi, eli koira puri 3-vuotiasta lasta kunnon ravistusotteella, onneksi oli niin paljon vaatetta ettei tytölle käynyt kuinkaan. Siinä tuli minulla kuitenkin raja vastaan ja seuraavalla viikolla vein Penyn eläinlääkääriin nukutettavaksi ja hauta löytyy Kuusankoskelta, pieneläinten hautausmaalta... 
Nimi Cruella de vil's Roomeo
Rekisterinumero 1474F08
Sukupuoli Uros
Syntymäaika 08.03.2008
Väri ja karvanlaatu Kolmivärinen, puolikarkea
Isä D.A's Remu 640F03
Emä Pikku-Toivolan Minni 956F05
Kasvattaja Päivi Räsänen
Silmä- ja polvitarkastus                                                      Terve, 0/0                                     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti