Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

torstai 6. kesäkuuta 2013

Ekat agiradat

Oli onneksi ehkä vähän kivempi kisakeli kuin mitä kolmosilla eilen, kun aurinko meni välillä piiloon ja oli satanut aamulla. Käytin kuitenkin Yojon uimassa ennen ekaa starttia ja se olikin ihan reipas. Kepeillä meno oli taas ylivoimaisen vaikeaa, vasta kolmannella yrityksellä saatiin onnistuminen. Rata meni tosi hyvin, yhdelle hypylle en ohjannut riittävän voimakkaasti enkä ottanut sitä uudestaan joten hylky tuli. En halunnut katkaista vauhtia mikä koiralla oli ja keppien virheet oli jo alla niin lasketeltiin reippaasti loppuun. Fiilis oli tosi hyvä ekasta radasta!! Keinu oli tosi nätti, samoin muut kontaktit!



Toiselle radalle mentiin hyvällä fiiliksellä, olin käynyt kaksi kertaa palkkaamassa toisilla kepeillä sisällä tehden samasta kulmasta kun radalla. Silti tuli virheitä taas kepeiltä... Loppurata menikin sitten vähän läskiksi, pölöpää halusi tehdä kontakteja ;)


Taidan ottaa pujottelut ennen seuraavia kisoja pelkästään noilla kisakepeillä, jos se auttais ?! Koska oikeasti ongelmia ei ihan älyttömästi ole ollut, mut ollaan tosiaan pujoteltu vaan sillä vanhalla versiolla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti