Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

torstai 13. kesäkuuta 2013

Voitto tuli

Harmi vaan, että vitosella... Tänään lähdettiin Niinan kyydissä Lappeenrannan iltakisoihin. Ensin oli agirata, ei mikään übervaikea. Pussilla tuli hurjasti kieltoja, ja sieltä meillekin napsahti vitonen... Jos olisin pysynyt alkuperäisessä suunnitelmassa ja valssannut ennen sitä, olisin saattanut kirittämällä saada Yojo ulos sieltä oikein ensimmäisellä yrityksellä. Noh, jossitellahan voi ;) Kepit oli tosi hienot, samoin keinun teki hienosti (Homeetan keinulla on kieltänyt nyt pari kertaa...) ja A:lle haki hyvin! Muurilla takaaleikkaus ei ollut ihan niin kuin kuuluisi, mutta olen tyytyväinen!


Hyppyradalle ajattelin saada vähän lisää vahtia koiraan, kun sisällä se oli ehkä vähän hitaan tuntuinen (en kyllä tota tunnetta ymmärrä, videolta katsottunahan koira kuitenkin kulkee ihan hyvin...). Olisin tietysti voinut edes vähän ohjata Yojoa käännöksiin, nolla oli tälläkin radalla lähellä... Kepit oli joka tapauksessa hienot, niistä pisteet kotiin!! Ja saatiin palkintosäkki tältäkin radalta, vitonen riitti kolmossijaan! Nyt tuleekin sitten taukoa kisailuun Saksan reissun vuoksi, ihan hyvä vaan kun yleensä Yojo hidastuu valeraskauden aikana.



Eilen treenailtiin Sonjan kanssa sunnuntaista aluevalmennuspätkää. Tein sen kerran kokonaan ja paria eri pätkää treenailin vielä erikseen. Lähinnä kepeille vientiä. Tänään aamullakin kävin hallilla pujottelemassa pari kertaa. Mejä-kausi saatiin korkattua myös eilen, Yojo teki avo-jäljen ihan ok suorituksella, jos vaikka kokeessa kävisi kokeilemassa onnea syksymmällä. Yhdet harkat pitää ainakin saada alle, ovat nimittäin turhan kalliita pelkkään harjoitteluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti