Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Huumoripläjäys

Eilen tehtiin retki Nastolaan Sonjan ja kääpinnien kanssa möllikisoihin. Osallistuttiin kahdelle radalle, kisaavien hyppy- ja agiradalle. Aika vallatonta meininkiä meidän osalta, agiradalla Yojo taisi kiivetä puomille kymmenisen kertaa ja hyppiksellä joutui pariin otteeseen karjasemaan kun koira lähti nenänsä kanssa ihan väärään suuntaan. Ehkä muitakin nauratti kun minua ;) Videokuvaa laitan näkyville kun Sonja saa sen ladattua.

Tosiaan agirata alkoi tosi hyvin, tein ihmisnuolen heti alkuun ja se toimi tosi hyvin (tokaa kertaa ikinä edes kokeilin kyseistä ohjausmuotoa)! Rata jatkui siitä vielä hetkisen tosi hyvin ja pujottelu meni aivan mielettömän hyvin, mutta sitten homma levisi aivan totaalisesti käsiin ja puomilla käytiin aina kun silmä vältti. Kontaktin Yojo otti kuitenkin joka kerta hyvin. Rata oli melkoisen haastava ja pyöritykset meni aivan perseelleen, mutta hauskaa oli!



Hyppikseltä ei ole todistusaineistoa, olisi saattanut katsojia hymyilyttää melkoisen paljon kun mä pompin pari kertaa paikallani ja huusin koiralle joka kävi haistelemassa milloin mitäkin ;) Tälläkin radalla alku (2 ekaa estettä) meni tosi hyvin. Lähetin Yojon melko kaukaa ekaan putkeen ja se irtosi sinne tosi hyvin, mutta naamasta näki jo seuraavan putkeen mennessä että kiinnostus alkoi lopahtaa. Sain sen kuitenkin jatkamaan vielä rataa, kunnes takaakiertoon lähetyksestä se ampaisi ensimmäiselle tutkimusretkelle. Sen jälkeen tuli putken väärä pää, mahtava pujottelu (siis aivan mielettömän hieno, ei kisoissa noin vauhdikasta ole vielä nähty!) ja toinen tutkimusmatka, tällä kertaa ratahenkilöiden repuille ;) Loppurata meni ihan mallikkaasti ja lopussa tehtiin tosi nätti päällejuoksu! Hauskaa oli, eikö se oo tärkeintä!

Oletan, että lähestyvällä valeraskaudella oli oma vaikutuksensa koiran menoon ja tauko taitaa olla paikallaan. Perjantaina tehdään pientä ohjaustreeniä hallilla ja sitten vietetäänkin seuraavat 3 viikkoa Berliinissä lihaskuntotreenissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti