Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kuuma kuumempi kuumin

Kuukauden agitauon jäljiltä oltiin jo molemmat koiran kanssa intoa täynnä hallilla tänään ;) Sää näytti vähän epävakaiselta ja hallissa oli valmis rata, joten treenattiin sisällä. Lämpöasteita sinne tuli kuitenkin aika rutkasti ja osasin kerrankin pitää treenit melko lyhyenä.

Aloteltiin pelkillä kepeillä ja A:lla. Pujottelussa unohtui eka kerralla viimeinen väli, mut sen jälkeen ei tullut virheitä ;) Kontaktin ottoakin piti palkata pariin otteeseen, että muistui mieleen sen oikea suoritus ;) Muuten Yojo meni tosi hyvin ja vauhdilla, oli ohjattavissa ja irtosi esteille! Hieman porsas se on vieläkin, kun ensimmäisen huikan sai tonnikalavedestä ei vinku enää kiinnostanut!

Reissu Saksassa meni hyvin, Yojo oli helpompi matkakaveri kun lapsi ;) Alkuun se sai olla aika paljonkin vapaana, mutta päädyttyäni itsekin vyötäröön asti ulottuvaan mutaojaan uimaan sen perässä kävin ostamassa 8 metrin fleksin ja valjaat. Nuorien sorsien perässä oli ilmeisen mukava uida... Mä en tykännyt yhtä paljon! Muutoin treenauksen kanssa oli aika hiljaista, oli mulla hiirimatto ja naksutin mukana ja muutaman kerran tehtiin kaukokäskyjä ja tokoiltiin. Pyöräiltiin pari kertaa, mutta mulla ei ollut hirveästi alkuun fillarointi-intoa kun polvi on taas hieman reistaillut.

Mony raukan häntä jäi kaatuvan hyllyn väliin just ennen reissua ja se ehti sen aikana tulehtua tosi pahasti. Viime viikon maanantaina se päätyi operoitavaksi, nyt on 4 cm vähemmän pituutta piiskassa :/ Haava on onneksi parantunut tosi hyvin, tikit pysyy ja verenvuotokin lakkasi keskiviikkona. En usko, että tarvitsee kahtakaan viikkoa odottaa tikkien poistoon. Hirmuinen operaatio se on ollut, hännän suojaaminen ja kääriminen ei ole kovin helppoa. En edes halua tietää kuinka monta metriä teippiä on tähän mennessä kulunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti