Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Reissukuvia viimein ja tän illan agitreenit

Yojon ensimmäinen ulkomaan matka siis tehty ja tässä muutamia kuvia. Todistettavasti koiruuskin kävi Berliinin muurilla ja kulki muutenkin leppoisasti matkassa koko kolme viikkoa.


 Melko rennosti odotteli kauppojen ulkopuolella tai kun oltiin jätskillä tai syömässä. Parasta oli kun koiran sai raahattua mukana melkein missä vaan.


 Berliinin muurin takana "laiduntamassa". Piti hommata valjaat ja fleksi, kun sorsien jahtaus alkoi kiinnostaa vähän liikaa... Harmi ettei siitä mun mutakylvystä ole todistusaineistoa :P


Löydettiin pieni nalle muurin vierestä, sinne oli hyvä laittaa kaksikko poseeraamaan ;) Hetki kuvan oton jälkeen paikalle tuli kiinalainen pariskunta ja halusivat ottaa kuvan koiran kanssa. Yojotushan oli vaan onnellinen kun sai huomiota ja kiinalaismiekkonen näytti aivan yhtä tyytyväiseltä saatuaan kokonaisvaltaisen naamapesun parsonilta.

Tänään käytiin iltasella hallilla treenaamassa, Essi oli valinnut 1 luokan hyppärin joka vedettiin ekalla kerralla puhtaasti läpi. Tunnin radanrakennus päättyi 2 minuutin suoritukseen ;) Erikseen tehtiin vielä pari kertaa keppejä, hieno pieni koira pujotteli tosi hyvin vaikka välillä sekosi vähän rytmissä ja törmäili keppeihin niin pujotteli silti vauhdilla loppuun!! Huomenna taas kokeillaan kisoissa!!

 http://www.youtube.com/watch?v=achTErx5xEQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti