Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

perjantai 4. tammikuuta 2013

Tekniikkaa

Tänään puuhasteltiin taas pientä kivaa. Joku oli jättänyt halliin kontaktiesteet ja kepit valmiiksi, joten niitä hyppytekniikan lisäksi. Puomilla pysähtyi joka kerta hienosti vaikka oli etupalkka! A:lla oli taas liikaa vauhtia ja vaati muutaman toiston, että saatiin minua miellyttävä 2on2off, mutta siihen sitten sen hiomisen jätinkin. Keinulle laitoin ensin kosketusalustan ja parin ekan kerran jälkeen Yojo alkoi heti tarjota 2on2offia kun keinu laski ja koska se ei ole tavoitteena laitoin namikupin takaisin, jotta pysyi loppuun asti kaikki jalat keinulla.

Kepeillä oli ensin 3 verkkoa, mutta aika npeasti otin taas keskimmäisen pois. Yhtään virhettä ei tullut siinä keskiosan pujottelussa ;) !!! Muutama kulma aiheutti ekan välin väliinjätön, mut kulmaa helpottamalla alkoi taas onnistumaan.

Hyppytekniikkatreeninä vielä lopuksi set point ja 4 hypyn sarja. Set pointilla aloitin yhdellä rimalla ja aika nopeasti tein hypystä okserin. Takimmaisen ollessa 35 cm hyppy ei ollut enää niin kaunis (kolmas hyppy videolla), mutta muuten ainakin mun silmään näyttää hyvältä! Onnistuin jopa tekemään videon musiikilla näistä (?!)!



Ennen kun lähdettiin, kaivoin esiin vielä flyball härvelin. Jouluna ostin vinkupallon, josta Yojo tykkää, joten olihan se kokeiltava kauan parsonilla kestää keksiä kuinka saada pallo ulos ;) Alle 10 yritystä! Ensin se yritti haukkua sille, mutta oivalsi tosi hyvin miten tassulla koskien pallo tulee. Uusi harrastus taas, käy myös varmaan alkulämppänä agilityyn ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti