Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

maanantai 7. tammikuuta 2013

Vauhtirata

Käytiin hallilla taasen pyörähtämässä, tein helppoakin helpomman ralliradan kun halusin testailla keinua ja keppejä radalla. Tein ensin kahta eri pätkää, toisella kepit toisella keinu, eteenlähetyksinä. Kepeillä (3 verkkoa) odotti pallo ja keinulle teippasin taas namikupin. Hienosti meni, joten yhdistin suorat muutaman hypyn kautta ja edelleen parsoni oli taitava! Hieman lisää haastavuutta, joten lopuksi tein muutamaan otteeseen niin, että suoraan kaksi kierrosta samaa rallia. Yojo muutaman kerran oikoi välejä kepeillä, kun vauhti kasvoi ja taisi alkaa jo vähän väsyttääkin, viimiseen puhtaaseen kierrokseen oli hyvä lopettaa ;) Lähtöön Yojo jäi muuten joka kerta hyvin, jos se ongelma olisi poistunut edes hetkeksi taas.

Siinä puuhastellessa tajusin, että pöytää ei olla treenattu ollenkaan, hupsista. Tottahan toki sen helposti saa sinne päälle pomppaamaan, mut vauhdissa kun sinne pitäis pysähtyäkin... Pitänee joku hetki käyttää senkin työstämiseen vielä ennen huhtikuuta!

Raunioharkoissa päästiin pitkästä aikaa käymään sunnuntaina. Yojon piti lähteä etsimään ukkeli ylemmästä kerroksesta, mutta se taisi olla liian haastava ekaksi "viralliseksi" etsinnäksi, koska ensin rappuset pelottivat ja sitten taisi jännittää se pimeässä paikallaan odottava ihminenkin kun sille piti murahtaa. Hieman harmittaa näin jälkikäteen, kun en tajunnut pyytää uutta, helpompaa yritystä. No, seuraavalla kerralla sitten!

Kotona alotin eilen noudon harjoittelun, aloitellaan kapulan pitämisestä suussa. Eilen palkkasin kosketuksesta nenällä, tänään sain jo ottamaan hampailla kiinni siitä hetkeksi, naksuttimen kanssa palkkasin. Seuraamista ollaan vähän harjoiteltu ja nyt Yojo pysyy paremmin sivulla eikä edistä niin paljoa, kun olen palkannut molemmista käsistä ja välillä heittänyt palkan taakse. Askelia ei tosin vieläkään olla otettu kuin muutama... Aloittelin myös erottelemaan sitä, milloin seurataan ja milloin jäädään paikalleen, olen ajatellut vahvistaa sitä niin, että seuratessa itse aloitan vasemmalla jalalla ja paikalleen jätettäessä oikealla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti