Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Treenit jatkuu

Josko olis vastoinkäymiset ja pakkaset hetkeksi hellittäneet? Viikonloppu meni sairastaessa mutta tänään pääsin taas hallille, seurana Essi ja russelit ;) Vielä ei tehnyt mieli juosta hirmuisesti, joten laitettiin set point ja perussarja, vuorossa oli siis tekniikkapläjäys!

Set pointiin laitoin lyhyemmän lähestymisen, aloitettiin taas matalalla ja viimisenä hyppynä oli okseri, jossa takimmainen rima 35 cm ja etummainen tais olla 20 cm. Hienosti hyppäsi senkin, pää ei noussut ollenkaan! Tainnut vetotreeneistä olla jotain hyötyä ;) Perussarjassa oli 6 hyppyä noin 15 cm korkeudella. Ongelmaksi muodostui taas 2 vikaa hyppyä, pallon perään sinkoava parsoni otti ne aina yhtenä hyppynä. Essi ehdotti namilätkää ja se rauhottikin menoa ja pari viimistä onnistui hyvin!

Alkulämppänä leikittiin taas flyball-laitoksella, vitsi millä voimalla Yojo juoksi polkasemaan pallon liikkeelle! Kaipa pitää kerätä joku russeli/parsonijoukkue ja suunnata joskus kisoihin! Tänään en laittanut yhtään hyppyä, mutta vois niitäkin kokeilla joskus. Tavote kun olis kuitenkin palata sen pallon kanssa eikä aloittaa kunniakierrosta heti koneen lauettua =D

                                                          Pakkaspäivän laiskottelua

Keinua treenattiin myös pari kertaa, kokeilin ensin palkata pallon kanssa (namikuppi oli kuitenkin teipattuna päähän), mutta siinä Yojo alkoi tarjota 2on2offia taas joten paluu nameihin, vahvistusta kaipaa. Vauhti päähän on kuitenkin huikea!

Lopuksi kokeiltiin vähän hakua, säälittävää/epävarmaa haukkumista tällä kertaa. Lisää treeniä siis haukkuun, henkilö löytyi kyllä hyvin ja innolla hallista. Odotin ulkona kun maalimies juoksi koiraa kutsuen piiloon ja vapautin koiran (ei siis nähnyt mihin meni).

Kotona on tokoiltu, perusasento, seuraaminen ja nouto. Perusasento on ok, ihan aina ei ole suorassa. Muutaman askeleen seuraaminen suunnilleen ok, mut se onkin alkutekijöissä. Noudossa kapula pysyy suussa
4 s ja irrottaa kiitos-käskyllä, tosin epävarmuutta vähän siinäkin. Joka päivä ollaan kuitenkin tehty vähän, oon ollu ahkera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti