Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

perjantai 25. tammikuuta 2013

Hohhoijaa

Korvattoman apinan ryhmätreenit oli taas tänään. Harvinaisen ärsyttävää, kun tietää että koira osaa mut se vetää pallopäävaihteen silmään kun ollaan perjantain häiriötreeneissä. Keskittyminen ei ollut ihan parasta A-luokkaa, mut just sitähän meidän pitää toisaalta treenata. Enkä siis ollut ihan joka hetki itsekään kartalla, eli ei voi Yojoa syyttää kaikista virheistä ;)

Radalla oli paljon takaakiertoja, jotka onnistuu pienen paineen allakin edelleen tosi hyvin. Eteenirtoaminen suoralla oli myös tosi nättiä sekä hienosti jäi paikalleen ne kerrat kun lähdettiin paikaltaan ! Mutta muuten... Päällejuoksuissa onnistui vaan ensimmäinen, en oikein tiedä jäinkö niin jälkeen toisella hypyllä vai eikö koira vaan kuunnellut, mutta ei tainnut onnistua kertakaan niin kuin olisin halunnut. Tosin pitää muistaa, että tähän asti se yksikään keskellä rataa ei ole onnistunut kunnolla kovinkaan montaa kertaa ;) Irtoamiset hypylle, pussiin ja yhteen putkeen takkusivat myös, pistän hälinän piikkiin. Tulihan siellä tosiaan niitä ohjausmokiakin, huonosti ajotettuja valsseja ja pysähtelyjä yms.

Toisen puolen lopetettua treenattiin jokunen kerta myös keppejä, laitoin ensin vain 2 verkkoa, alkuun ja loppuun. Hyvin pujotteli! Otin verkko kerrallaan loputkin pois ja viimeiseksi tehtiin pari kertaa ilman kaikkia verkkoja, SUPERKOIRA teki hienosti!! Haki aivan itse ekan välin ja pujotteli vauhdilla loppuun!! Oon niin tyytyväinen et ollaan saatu ne näinkin nopeasti (3 kk tehotreeniä, tuntunu kyllä lyhyemmältä ajalta!) jo noin valmiiksi! Kontaktiesteet olis sitten vielä työstettävä ja esteiden kohdalla alkais olla valmista, reilu 2 kuukautta olis aikaa, iik!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti