Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

maanantai 31. joulukuuta 2012

Karvaton apina juoksee kovempaa

Tänään oli siis taas vuoden viimeiset treenit Essin ja russeleiden kanssa. Yojolla oli ihan mieletön vauhti päällä, JEE! Niistoa harjoteltiin ja niitä hitsin päällejuoksuja, jotka onnistuivat tänään superhienosti!! Kepeille haku ei oikein sujunut kun jäin taakse ja ei ollut etupalkkaa, sitä treenattiin sitten enemmän (sen ekalla kierroksella puuttuvan palkan kanssa). Tyhmänä vaan en tajunnut tehdä paria viimistä kertaa ilman etupalkkaa jääden taaemmas... Aloitettiin kepit 3 verkolla ja tein vielä pari toistoa loppuun niin, että keskimmäinen puuttui!

Puomilla pysähtyi hienosti joka kerta ja lähti vasta vapautuksella. Renkaalla meni pari kertaa väärästä välistä, ehkä vois tilkitä niitä sivuja jollain et sais vaan pelkkiä onnistumisia. Ohjaamalla vähän vastaisella kädellä Yojo tosin korjasi.

Keinua treenattiin vielä lopuksi pari kertaa, ensin niin et se tipahti vaan vähän ja lopuksi ilman mitään, HYVIN MENI! Ei ollu jääny mitään traumoja lauantain ilmalennosta. Pitää harkita, jos vaihtais "kosketusalustan" päähän, kun ruuat pomppi pois kupista, ja palkkais sitten kädestä, ilman mitään en suostu kokeilemaan vielä pitkään aikaan. Mutta jos sen laittaisi osaksi lyhyttä rataa seuraavaksi niin edistytäänkin tästä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti