Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Kuume nousee

Olen ärsyttävääkin ärsyttävämpi ja hehkutan tällä viikolla joka treenin jälkeen SUPERKOIRAA!! Tänään vuorossa valssailua ja takaaleikkauksia hyppyneliöllä, kepittelyä putken kautta ja keinuilua. Keskityin hypyillä vaan vauhtiin, hiukka ne kaarrokset oli laajoja mut ketä kiinnostaa ;) Hyvin irtoili ja kääntyili silti! Hyvin myös jäi paikalleen, käytin paikkaa odota tilalla ja jäi kun käskin!! Tein lopuksi myös päällejuoksut molempiin suuntiin 1 esteellä, hyvin tuli!!

Kepeillä aloitettiin 3 verkolla, hyvin meni pari kertaa per puoli joten otin keskeltä verkon pois. Muutaman kerran mietti miten siinä keskellä se pujottelu pitikään suorittaa ja muutaman toiston teetin ilman putken tuomaa vauhtia. Tajusihan se viimein ja pari kertaa lopuksi kunnon vauhdilla!! Paljonhan niiden kanssa joutuu vielä töitä tekemään, melkein mitä ohjauskuvioita vaan keksii voi tehdä ilman etupalkkaa, siitä pitäis joskus päästä eroonkin, mut näyttää suunta olevan oikea ;) Hyvin koira on oivaltanut pujottelun idean, eikä mene vaan kuvitellun verkkokujan läpi, oon toooosiii tyytyväinen!!

Keinulla laitoin minipöydän alastulon alle, ensin pystyssä niin ettei keinu paljon liikahtanut Yojon mennessä päähän. Ruokakuppi oli taas teipattu päähän (keinun, ei koiran ;) ). Aina muutaman toiston jälkeen muunsin viritelmiä ja keinu sai tipahtaa aina vaan alemmas, kunnes viimeiset pari tehtiin ilman mitään "stoppareita"!! Mun mielestä näyttää siis tosi vahvasti siltä ettei keinun kanssakaan kauaa mene!! Jätän sen nyt hautumaan pariksi viikoksi ja seuraavaksi muutaman muistuttelun jälkeen pitää laittaa se jo radalle (namikupin kanssa).

Lisenssin kävin maksamassa aamulla, pysynköhän mä nahoissani keväällä kun oottelen että se kisaikä saavutetaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti