Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

maanantai 10. joulukuuta 2012

Yhden ongelman tilalle toinen...

Sehän se tän lajin viehätys taitaa ollakin ettei ikinä tule valmista ;) Tänään sain koiran asentoa paremmaksi puomilla etupalkan avulla niin sitten sen lähtö meni jo aivan naurettavaksi. Ei sentään tarjoa maahanmenoa kuten joskus aiemmin, mut ei ekalla käskyllä voi jäädä paikalleen. Täytyy kantaa se perjantain harkoissa joka kerta vaan pois kun pylly nousee maasta, katotaan päästäänkö treenaamaan ollenkaan ;)

Essi oli tulostanut helpon ykkösluokan hyppyradan meille. Kivaa suoraa ja muitakin esteitä kun vaan hyppyjä ja putkia! Jouduttiin sen verran sitä muokkaamaan, et keppikulma ei ollut enää ihan ykkösluokan tasoa, mut se onnistui lähes joka kerta hyvin. Pari kertaa oikoi ekan välin ohi (4 verkkoa oli taas). Eiköhän me huhtikuussa olla oikeasti valmiita!


Alkuperäsessä suunnitelmassa en valssannut okserilla vaan yritin takaaleikkausta siinäkin, eka yrityksen jälkeen jo vaihdoin valssiksi ja koira suoriutui paremmin sitä seuraavista käännöksistä. Puomille ei yrittänyt kertaakaan, vaikka jätettiin se "tyrkylle" !!

Palkkana kokeilin tänään lihapullalla täytettyä sukkaa, sen kanssa Yojo leikkikin repimisleikkiäkin, ei vaan kestänyt terrierin hampaita... Sen Oikean etsintä siis jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti