Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

lauantai 29. joulukuuta 2012

Osittain jo onnistui

Nimittäin seuran pienissä mölliksissä piti lähteä tänään pyörähtämään ja koira kuuntelikin suurimman osan matkaa ;) Hiukkasen se lenteli johtuen yleisöstä/mun jännityksestä, mut mielestäni oli parempi kun P-HAU:lla syksyllä! Suunniteltu vuoden viiminen treeni ei sitten ollutkaan viime viikolla, oho!

Radalla oli kepit ja keinukin ja tarkotuksena oli ohittaa ne sujuvasti, keinun kohdalla en ottanut tarpeeksi ajoissa Yojoa hanskaan ja se kirmasi sinne ja ei tainnut keinu heilahtaakaan alaspäin kun Yojo oli jo maassa, ilmava lento pakko myöntää... Onneksi ei kuinkaan käynyt ja ei vaikuta mitään kammoa siitä hommanneen kun meni uusintakierroksella ihan näpsäkästi taas puomille. Puomilla ekan kerran joutu pakittamaan takasin kontaktille ja toisella kertaa sikailikin sitten kunnolla ja juoksi vaan läpi. Itseä vaan niskasta kiinni ja seuraavissa kisoissa ei anna sen pakitella takaisin vaan otetaan suoraan hylky ja puomi uusiksi jos vastaava käy! Välistävedot ja niisto/merkkaus ei oikein onnistunut, joten niitä treeniin.

"Palkintona" kisoista nypin koiran äsken ;) Siitä tuli niin sievä ja hoikka, pää kapeni ainakin 5 sentillä!






Meidän kuntoharjoittelukin sai lisää tehoja tällä viikolla, pulkan vetoahan on harrastettu niin kauan kun lunta on ollut maassa, mutta tällä viikolla tehtiin eka rankempi lenkki. Kahdessa osassa vedätin vajaan kilsan/kerta, hidas ylämäkitreeni molemmilla vedoilla. Hyvin jaksoi pieni parson kiskoa vaikka vähän jo hengästyikin! Ens viikolla uudestaan, jos alkais liikkuminen parantua lihaskuntotreenin myötä jossain vaiheessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti