Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

torstai 12. heinäkuuta 2012

Vauhtia vauhtia!!

"Pentukokoontuminen" hallilla ;) Jo jonkun aikaa mun on tehnyt mieli päästä juoksemaan kunnolla radalla, joten päätin itsekkäästi laittaa radan pätkän, hyppyradasta 1-10. 3 putkea eli koira pääsi kunnolla rallittamaan ja näki että tykkäsi! Kivaa oli, vauhti päätä huimaavaa ja kun ohjasin kunnolla teki koirakin hienosti! Renkaankin laitoin radalle ja yhtä kertaa lukuunottamatta meni hienosti senkin!

Otettiin myös kontakti harkkaa puomin alasmenolla. Koira alkoi varastelemaan vähän joka paikassa, lähdössä sekä kontaktilta, joten jouduin jokusen kerran karjahtamaan sille ennen kuin homma alkoi taas sujua. Joo tiedän, komentelut ei kuulu agiradalle, mutta olen vakaasti sitä mieltä, että parson saattaa välillä kaivata pientä "kurinpalautusta" myös siellä ;) Viimeiset 4 oli tosi mahtavia, pysähtyi hyvin vaikka juoksin jo hivenen nopeammin ja vähän testailin koiraa sen ollessa pysähdyksissä ottamalla nopeita spurtteja sinne tänne! Superkoira!

Perusasentoa harjoiteltiin kotona, hyvin tulee jo vasempaan jalkaan kiinni, toivottavasti jaksan häivyttää laatikon maanantaihin mennessä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti