Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Monykin pääsi töihin!

Olin jo valmistautumassa hallille lähtöön kun puhelin soi ja saatiin "työkeikka", ongelmakoiraohitukseen. Parasta hyötyä meille, mun jännitystä pois toisten koiran kohtaamisista, etenkin kun tänään vastassa oli parson! Hienosti Mony ohitteli vaikka ensin tuijotti vastaantulijaa hieman liian tuimasti. Mun täytyis ehkä selvittää kumpi meistä loppujen lopuksi aiheuttaa ongelmat terrierien kanssa, minä vai koira? Onko koirat oikeasti hieman "rasisteja"? Oma jännitys nyt ainakin pahentaa tilannetta, se nyt on selvää.

Siinä odotellessa sain viimein verkot kepeille valmiiksi ja kun ohittelut oli tehty lämmittelin Yojon ja otettiin kymmenisen toistoa kuudella kepillä vähän joka suunnasta ja kulmasta. Lelu jätettiin valmiiksi toiseen päähän ja ohjaus kepeille, pari kertaa yritti livistää suoraan lelulle ;) Hyvin meni, ehkä hieman hitaasti, aloitan virettä nostamaan enemmän varmaan kuitenkin kun on jo jokusen kerran pujotellut. Suunnitelmana olis kerran viikossa ottaa tollanen 10 toiston pujottelu, ainakin seuraavat 2 kuukautta.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Tuosta koiran rasistisuudesta. Meidän Emma on ainakin rasisti. Edes vähän parsonin näköiset koirat menevät ohituksessa hienosti ohi. Muut.... eivät enää niin hienosti. Ehkäpä törmätään joskus kehien laidoilla.

    -Veera

    p.s Emma on samasta kennelistä kuin Yojo

    http://teamemmppu.blogspot.fi/2012/07/tottelemattomuusvalio-ja-roturasisti.html

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti törmätään ;) KoiraNetistä katsoin, sama isähän näillä on myös eli puolisiskokset!

    VastaaPoista