Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Sataa, ei sada, sataa...

Suomen kesä... Kuinkahan monta kertaa auringonpaiste vaihtui sadekuuroon 3 tunnin hallilla olon aikana. Ainakin melkein kuivana selvisi ulkoilupätkistä, varpaat saattoivat vähän uida kengissä, mutta eipä päässyt kuumasta valittamaan ;)

Ennen ryhmätreenejä laitoin 6 keppiä ja pussin, joita treenattiin yksittäisinä. Hetaa vähän jännitti verkot, uskalsi kuitenkin pienen houkuttelun jälkeen pujotteluun. Otin muutamia toistoja, hiukka ihmetellen teki mutta teki kuitenkin. Pussiin sujahti hienosti, joten tein vain kaksi kertaa ja annoin lepäillä ryhmän alkuun saakka.

Yojo pujotteli hypernopeudella, kiritin vielä vähän rinnalla! Ja karvavinkulelu kelpasi kun ensin joutui kentän laidalla katsomaan kun kaveri leikki! Tykkäsin huomattavasti enemmän palkata sillä, kun pääsi myös repimään. Tein nelisen toistoa/puoli ja eri kulmista. Pussi tehtiin pari kertaa puoleltaan, siinä ei mitään ihmeellistä. Jäähdyttelin Yojon ja laitoin autoon odottelemaan.

Treenien aiheena sylikäännös, epäilin, että koira ei tulisi kohti kun sen kanssa on siinä ollut pientä ongelmaa, mutta ohjausliikkeenähän tämä toimikin loistavasti! Radalla parissa kohtaa itse mokasin, kuten menin liian edelle radalla (tulee perään eikä suorita edessään olevaa estettä) ja olin vähän edessä yhdellä sylikäännöksellä. Toisella kierroksella sain korjattua nämä. Pujottelu oli myös radalla ja se ei onnistunut millään, eikä mikään ihme. Olen hyvin sekoittanut pienen koiran pään tekemällä keppejä ensin naksun kanssa, sitten pelkkää sisäänmenoa kahdella kepillä ja tänään niillä verkoilla... Jospa nyt tyytyisin yhteen tapaan ja se taitaa olla käsiohjaus, nopeutta voi hakea sitten joskus ehkä tulevaisuudessa verkoilla. Harkan lopuksi tein 6 keppiä käsiohjauksella ja pienen hapuilun kautta se lähti onnistumaan ihan hyvin! Itsenäiseen treeniin oli A ja aloitin myös keinun opettelun. A:lla jouduin aika paljon auttamaan, uudempi A seuralla on aika liukas. Koira kyllä yritti mutta saattaapi olla, että varmuuden tuoma nopeus auttaa myöhemmin huipulle kipuamisessa. Keinulla laitoin pöydän ylösmenon alle ja nostelin Hetaa noin puoleen väliin josta se tuli alas, hienosti meni. Jonkun verran laskin alkupäätä alemmas jolloin keinu heilahti hieman enemmän eikä Hetaa pelottanut!

Yojon perusasento on tosi hyvällä mallilla! Eilen kokeilin ekat sivulletulot ilman laatikkoa tai sen kantta ja hienosti tuli oikealle paikalle istumaan! Tänään kokeilin uudestaan, ensin kannen kanssa ja sitten ilman, suoraan edestä löysi oikealle paikalle! Eli itselleni asettama haaste suoritettu! Vielähän tuossa on hiomista, liikehän onnistuu vasta kotona sisällä enkä ole liittänyt siihen käskysanaa, mutta itsenäisiä ja superhienoja suorituksia on jo tullut! Ehkäpä meidät näkee joskus tokokokeessakin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti