Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Vauhdilla eteenpäin

Onpa kivaa kun pikkuhiljaa päästään taas treenaamaan enemmän, torstaina ja eilen otettiin jo pikkuista radanpätkää! 10 cm rimoilla tosin ;)

Torstaina treenailin itsekseni hallilla, katsoin Jenny Dammin videon YouTubesta ja innostuin muutaman hypyn sarjasta, jossa Jenny kokeili nopeinta ohjausvaihtoehtoa. Tehtiin ne kaikki kolme tapaa, tosin persjättö oli "ihan uutena", koska sitä olen tehnyt oikeastaan vaan putkilla. Hyvin Yojo vaihtaa puolen, kun mä vaan oppisin luottamaan ja liikkumaan!

Otettiin myös muutama toisto A:lla tosi lyhyellä lähestymisellä jolloin vauhtikaan ei kasvanut, mutta pysähdykset onkin nyt treenin alla. Hyvin pysähtyy kun ei ole ihan älytön vauhti. Kokeilen siis jos saadaan näin rakennettua pysähtymisasent/lihakset ja jatkan samanlaisia harjoituksia nyt pidemmän aikaa. Lisätään vauhtia kun kuvittelen sen onnistuvan ;)

6 keppiä testasin molemmin puolin ilman verkkoja, koira vasemmalla oli vauhti taas hiljaisempi ja Yojo epäröi, eli treenataan jatkossa vaan sitä kunnes alkaa kulkea taas!

Eiliseksi laitoin Tuulan valmennuksesta pätkän, jossa tulee 3 peräkkäistä pakkovalssia. Puuttuu vielä estevarmuutta eikä meidän tekeminen ollut ihan loistavaa, vaikka onnistuttiinkin pari kertaa. Putkella tuli myös jarrutus, joten oli hyvä treeni siltäkin osin. Treenailtiin myös A:ta samalla kaavalla kun eilen sekä 12 keppiä, ensin oli kaikki verkot, sitten vika välissä 1 ja lopuksi kerta ilman verkkoja. SUPERKOIRA!! Hyvin pujotteli vaikka kaikki toistot oli "vaikealla" puolella! Nyt tuleekin viikon treenitauko kun tää lähtee Berliiniin!!

Niin joo ja kaukoja tehtii taas eilen kotona kun sain hiirimaton takasin. Lisättiin maahanmenokin siihen, ihan kivasti Yojo vaihtaa asentoa ja takajalat pysyy hienosti matolla!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti