Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

torstai 11. huhtikuuta 2013

Keinuilua ja pujottelua

Lyhyet treenit tänään hallilla, kun tyttö on viimein niin vähän kipeä että uskallettiin pariksi tunniksi pihalle (lämpimään puutarhahalliin). Katja ja Pupu oli mukana ja laitettiin vaan keinu ja kepit treenikuntoon. A:ta olisin halunnut ottaa myös muutaman kerran, mutta se oli niin hyvin pakattu ettei edes lähdetty sitä kaivamaan.

Keinulla tein ensin pari toistoa niin, että siiveke piti sen paikoillaan ja namikuppi oli päässä. Sitten vaan siiveke pois ja namit kuppiin keinun laskettua. Ihan mielettömällä vauhdilla koira meni päähän ja keinu laski!! Innostuin ja yritin vielä niin, että namikuppi olikin maassa odottamassa, mutta heti koira jäi kauemmas, joten kuppi takasin teipillä keinuun. Ehkäpä häivytän ruokakupin ensin läpinäkyväksi purkinkanneksi ja sitten kokonaan pois. Ja onhan meillä melko vähän vielä toistojakin alla. Hyvältä kuitenkin näyttää ;)

Kepeillä oli aluksi verkko ekassa ja vikassa välissä. Tein kerran helpommalla puolella ja loput vaikeammalla. Aluksi koira pujotteli TOSI VAUHDILLA, Katja oli palkkaamassa ja vingutti kun koira oli jo kepeillä. Otin verkkoja pois yksi kerrallaan ja hyvin Yojo pujotteli edelleen. Viimeiseksi aiotulla toistolla tuli virhe, kepit alusta ja taas hidas koira... Kunnon kehut ja vielä kerta, vauhti parani taas ja lopetettiin! Lisää vaan toistoja huonolla puolella ja mun täytyy jäädä taakse, jotta osaa mennä ilman mun kiritystä.

Uskaltaisin jo alkaa intoilemaan Agi-Kotkien kisoista toukokuun alussa, ainakin hyppäri vaikuttaisi mahdolliselta jo nyt ;) !!! Ratatreeniä vielä niin näkis missä mennään oikeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti