Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kisakuume kasvaa!!

Viikonloppuna kävin laittamassa muistutuksen 4. päivän kisoista Sagin ilmojärjestelmässä perjantain kepittelyistä innostuneena. Koulutin ryhmää, jonka jälkeen jäin vielä hetkeksi kepittelemään. Verkot oli ekassa ja vikassa välissä ja vauhti oli päätähuimaavaa!! Pari kertaa tein itse palkaten, juoksin ohi ja tein valssia/persjättöä keppien jälkeen. Muutamaan viimeiseen toistoon hommasin possuavustajan, ja jäin koiran jälkeen, hyvin pujotteli edelleen niin!!!

Tänään kävin treenailemassa keinua, A:ta ja irtoamista/valssia hyppy-ympyrällä. Keinulla oli läpinäkyvä namialusta, ensin tuin keinun liikkumattomaksi ja pari kertaa oli lihapullan pala odottamassa päässä. Sitten otin siivekkeen pois ja Yojo teki aivan mielettömän hienoja ja vauhdikkaita keinusuorituksia, täysiä päähän, alas ja palkka! Vähän yritti tarjota 2on2offia, pyrin vapauttamaan ennen kuin etutassut osuivat maahan. Nyt kaipailen sitten keinua radalle!

A:lla tehtiin kymmenisen toistoa lyhyillä lähestymisillä. Pysähdykset olivat hyviä, pari kertaa varasti ennen tule-käskyä, kun härnäsin liikkeellä. Hyppy-ympyrällä oli vauhtia, possuvinguilla vähän enemmän. Hyvin irtosi jokaiseen hyppyyn, kääntyi melko pitkillä kaarroksilla, jotka kuitenkin pienenivät koko ajan. En ehkä uskaltanut aloittaa valssia liian ajoissa, että koira kuitenkin hyppäsi esteen. Muutaman päällejuoksun ja saksalaisenkin tein yhdellä esteellä, hienosti meni. Mulla on Superkoira! Jalkakaan ei ole enää vaivannut, toivottavasti ei juoksut ala juuri ennen suunniteltua kisaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti