Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kontakteja oikein urakalla

Perjantaina käytiin pitkästä aikaa ryhmätreeneissä ja teemanahan oli kontaktit. Tehtiin kuutisen kertaa puomia putken kautta, Sanna palkkasi ja Essi juos "tuomarina" puomin toisella puolen. Kerran taisi koira juosta läpi, muuten meni tosi kovaa ja pysähty hienosti!

Eilen oli A:n vuoro, jälleen Essin seurassa treenailtiin. Pysähtyi kyllä kontaktille, mutta heti kun oli yhtään enempää vauhtia pylly heilahti tosi paljon eteenpäin ja sieltä takaisin kontaktille. Ei mikään ergonomisin tapa etujaloille eikä muutenkaan nättiä... Ehkä pitää lähteä korjaamaan sitä madalletulla A:lla? En nyt muutakaan keksi tähän hätään, toisenlaista kontaktinottotapaa en aio opettaa, ainakaan ihan heti.

Alkulämppänä treenailtiin myös vauhtinoutoa. Tosi mahtava, heti haki kapulankin ja piti sitä hyvin suussa! Otin myös hiirimaton ja otettiin muutamat kaukokäskyt siinä (istu/seiso). Hetken aikaa Yojo yritti tarjota haukkua, mutta keksi sitten mikä homman idea olikaan. Hieman rauhatonta tekemistä, mutta kyllä siitä vielä hyvä tulee! Olisin kotona tehnyr muutaman lisää, mutta alusta olikin jäänyt hallille... Kokeilin kuitenkin paikkamakuuta, kuinka kauan siinä pysyy. Aikaa en ole vielä aiemmin ottanut, joten lähdettiin 30 sekunnista. Hyvin pysyi vaikka Alisakin kävi välillä kiusaamassa. 45 sekuntia meni myös tosi hyvin. Jos viikon päästä kävis hallilla tokon treeneissä kokeilemassa samaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti