Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kapulaaks tässä

Yojon jalka alkoi parantua hyvin, viime keskiviikosta lähtien se on varannut jo lähes koko ajan painoakin siihen ja kävelee normaalisti. Ulkona pomppii satunnaisesti kolmella jalalla, mutta sitä se teki ennen venähdystäkin kylmällä kelillä, eli hyvällä mallilla paranee. Pisin lenkki on ollut päiväkodille ja takaisin, pitää pikkuhiljaa pidentää kävelyjä kun tuo noin hyvin menee.

Jos jotain hyvää pitää taas tästäkin löytää niin haukkuminen käskystä on parantunut, kun sisällä on niin paljon ylimääräistä energiaa ;) Sitä ollaan siis treenailtu ja pari päivää myös kapulan pitoa suussa, nyt se pysyy Yojon suussa ja voin ottaa käden välillä pois siitä. Seuraava harjoituksen kohde onkin sitten joko kapulan palautus käteen sekä nosto maasta. Harmittavasti peruin jo meidän 17. päivän tokovalmennuksen, ehkä pitäisi kysellä onko paikka jo mennyt... Hypyissä pidän kyllä tämän kuukauden taukoa, mutta luulen, että pientä rataa voidaan jo aloitella huhtikuussa!

Niin ja hihnakävelykin näyttää oikein mallikkaalta, meni kolmantena saikkupäivänä hermot siihen kokoaikaiseen kiskomiseen ja parissa päivässä sainkin rauhan kävelyyn. Vielä joutuu satunnaisesti muistuttamaan, että hihna löysällä mennään, mutta meno on r a u h a l l i s t a ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti