Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

tiistai 7. elokuuta 2012

Pujottelua

Superkoira, taas hehkutetaan ;) Möllikisojen jälkeisenä päivänä käytiin tekemässä huono treeni hallilla (sen verran valehtelin näköjään edellisessä kirjoituksessa...), erittäin tahmea pujottelu ja ihan ok päällejuoksu kahdella hypyllä. Tänään oli molemmilla fiilis kohdillaan eikä +30 lämmintä, joten tekemisen meininkiä löytyi! Ensin harjoiteltiin jaakotusta ihan vaan yhdellä hypyllä molemmin puolin, muutaman kerran koira pysähtyi kun oma liikeikin taisi pysähtyä, mutta hienosti muistui (molemmille) mieleen.

Sitten ne kepit! Edelleen vaan 6 keppiä ja verkot. Tehtiin ensin kolmisen toistoa/puoli erilaisin kulmin, HYVÄ HYVÄ! Ja vauhtia riitti! Sitten päätin kokeilla ottaa verkkoja pois. Ensin poistin toisen välin verkon, ekalla kerralla juoksi siitä välistä suoraan lelulle, mutta kun hurraa huutoja ei tullut perästä joutui seuraavalla kerralla pohtimaan ja meni kaikki 6 hienosti! Tein molemmin puolin 2 onnistunutta toistoa ja sitten poistin toisenkin verkon, jolloin vain aloitukseen ja lopetukseen jäi verkot paikalleen, näin:


Aivan mahtava! Muutaman kerran jäi viimeiset pujottelematta, mutta taas kehujen puuttuessa koirasta huomasi kuinka aivosolut kävivät kuumina ja tuli oivallus! Vauhti hidastui aika paljon ja viimeisessä välissä piti kehua kunnolla, jotta tiesi tehneensä oikein, mutta pujotteli! Viimeiset kaksi tehtiin vielä kaikkien verkkojen kanssa ja kunnon vauhdilla, jotta jäi vauhti ja hyvä fiilis päällimäisiksi kotiin lähtiessä!

Pitää aloittaa pidempien pätkien treenailua, jos meinaan pysyä radalla koiran perässä ;) Maaliskuussa olisi ikää tarpeeksi ja toivottavasti A, kepit ja keinu kunnossa, jotta voidaan startata! Torstaille taidan laittaa hyppyradan ilman keppejä treeniksi, jotta päästään kokeilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti