Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Laiskaa

Aluevalmennus eli Tuulan treenit tänään, aiheena päällejuoksu ja vähän muuta. Ei kuulu lemppareihin tuo päällejuoksu ja sen tekeminen ei oikein lähde onnistumaan, tosin nyt tuntuu että sain ideasta hieman kiinni, eikun treenaamaan lisää. Yojon takaakiertoja täytyy myös harjoitella, vasemmalla puolella toimii tosi hyvin, oikealla ei...

Tässä näette hienon pujottelun ja vähemmän hienon päällejuoksuräpellyksen...



Harjoiteltiin myös takaaleikkauksia, ne sujuvat paljon paremmin ;) Samoin pakkovalssi oli ihan onnistunut. Mun ohjaus oli usein vaan aika löysää ja pitäisi saada enemmän tekemisen meininkiä ja ohjauksen harjoittelua niin touhu alkaisi näyttää enemmän agilityltä. Yojolla kun kohta pitäisi alkaa juoksut taidan käydä silti hallilla harjoittelemassa, juoksen ratoja sitten ilman koiraa ;) Ehkäpä pitäisi kyhätä myös hyppyeste kotiin, jotta vois harjoitella usein ja vähän kerrallaan!

Irtoamista otettiin myös loppuun, putki-hyppy-pussi suorassa linjassa. Essi oli palkkaamassa ja hyvinhän tuo menee eteenpäin ;) Samoin kepit, jotka olivat radalla (kaikki 12 ja verkot) menivät ensimmäisen hämähäkkeilyn jälkeen makeasti! Paljon siis hyvää ja paljon harjoiteltavaa vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti