Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

torstai 16. elokuuta 2012

Kaartelua

Näin jälkeenpäin harmittaa kun en pyytänyt ketään kuvaamaan mun ja Yojon menoa tänään harkoissa...Koiralla ei tänäänkään tuntunut olevan korvia päässä, kaarrokset oli miljoonasti liian pitkiä. Loppua kohti alkoi paranemaan, mutta syytä en oikein osaa sanoa, oliko ohjaus aivan liian löysää vai koiralla muut mielessä. Videokuva olis ollut tarpeen tänään!

Oli radassa myös hyvää, koira irtosi ihan kivasti esteille ja jaakotus toimi joka kerta. Putken haki hienosti joka kerta ja mä liikuin kuitenkin koko ajan ;) Pidemmän pätkän harjoittelua siis, maanantaina menee Yojo Hetan sijaan treeneihin, sieltä sitä lisäharjoitusta taas saa!

Yksittäisinä otettiin keppejä verkoilla, 6 keppiä ja kaikki verkot hypyn kautta. Hyvin haki kepit ja meni tosi reippaasti ne!! Keinua muisteltiin myös pari kertaa, ensimmäisellä menin keinun päähän kasvot kohti koiraa vastaanottamaan ja laskin keinun alas, seuraavat neljä olin jommallakummalla sivulla ja laskin siitä keinun alas. Hyvin meni, tosin viimeisellä pysähtyi aavistuksen liian kauas päästä, joten sitä voisi vahvistaa lisää. Nyt palkkasin vain kontaktin oton jälkeen pallolla. Hyvä siitä vielä tulee!! Ehkäpä voitais aloittaa puuagilityn harrastus, jotta saadaan yhteistyötä hiottua ;)

Perusasennon kanssa tilanne melkoisen hyvä, tarjoilee sitä itsekseen melko usein, etenkin jos tietää että saattaisi olla herkkuja taskussa! Komennon opetus on  vielä vaiheessa. Seuraaminen ei ole juuri edistynyt, yhden lyhyen askeleen verran seuraa hyvin vierellä, ja siinä pysytään varmasti vielä hetki ennen kuin otan enempää askeleita. Paikkamakuuta treenattiin tänään hiekkakentällä niin, että menin viereen seisomaan. Ekalla kerralla pyysin istumaan ja sen jälkeen hetki menikin, ettei joka kerta noussut kun astelin viereen. Pitänee vapauttaa aina jollain muulla tavoin kun istumisen kautta, ettei ala ennakoimaan sitä joka paikassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti