Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Sit metsästetäänkin nollia ja sijoituksia !!

Viime lauantaina oltiin reippaina Vantaalla jo klo 7 aamulla. Eka rata sisälsi ikäviä putkiansoja, ja hylky ulikin ekalta sellaiselta. Meno ei tosin muutenkaan ollut mitenkään hyvää, kielto A:lta ja alastulolla haistelua, lähti kuitenkin vapautuksesta vasta jatkamaan. Hyyn jälkeen jatkettiin puomille, Yojo tuli törkeästi läpi siitä ja palautn kontaktille. Olisin jatkanut mut Herrala ei ollut samaa mieltä.

http://www.youtube.com/watch?v=6O04cDysL4E&feature=youtu.be

Seuraavalle radalle menin hirveellä tsempillä ja hämmästytin koiran heti lähtöön hihkasemalla JES!! TULE!! lähtöluvaksi. Vapautin jokaiselta kontaktilta ennen kun Yojo pysähty, keinu oli jo tosi hieno ja rata olikin lopulta tosi hyvä ja sujuva, fiilis oli ihan mahtava sen jälkeen ja siirto kakkosluokkaan irtosi sillä! Nopein etenemä myös tähän astisista kisoista. Olisin voinut jäädä vielä kakkosten hyppärille, mutta en jaksanut kun sen rataantutustuminen oli vasta 21.20........

http://www.youtube.com/watch?v=PivdisW-744&feature=youtu.be


Seuraavana vuorossa BATin kisat 2.2. Katotaan päästäänkö treenaamaan kunnolla kun pakkasta on aika reilusti. Kunhan pääsisi edes lenkille. Huomenna kaiketi tyhjään luolaan haukuttomuustreeniin ja perjantaina tulee Typy vierailulle, pitää mennä hallille käymään hetkeksi vaikka oliskin kylmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti