Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

tiistai 28. tammikuuta 2014

Edistystä

Pakkasten kunniaksi ollaan treenailtu tokoa kotona. Kun päätin et tehdään kunnolla niin Yojohan teki. Kaukokäskyjä alustan kanssa niin, että malttaa pitää asennon aina hetken aikaa. Vähän vielä keston kanssa tekemistä mutta hyvältä näyttää. Paikkamakuu onnistui myös lähes täydellisesti. Ensin oli perusasennon kanssa hakemista, mutta koira kesti hyvin 2 minuuttia paikallaan ja nousi ennen käskyä. Toinen yritys sujui perusasennon kanssa paremmin,  kesto oli lyhyempi mut tarkoitus olikin harjoitella maahanmenoa ja sieltä sivulle tuloa. Hyvä hyvä!

Tänään oli vuorossa agility hallilla. Hain mukaan myös Typyn. Essin kanssa rakennettiin lyhyt rata joka sisälsi kepit, puomin ja takaakiertoja, päällejuoksuja yms. Yojon kanssa alku oli hankala kun en osannut varautua sen vauhtiin. Saatiin kuitenkin puhdas rata aika nopeasti ja lopetettiin siihen. Puomi kellotettiin keskellä rataa, 2.41 eli hyvä mun mielestä.

Typy aloitti hypyillä, tosi hyvin meni juoksutauon jälkeen. Tein vähän takaakiertoja, sivuttaisia hyppyjä ja kahta peräkkäin. Joudun ohjaamaan todella tarkasti mutta nyt Typy kuitenkin hyppäsi pyytämäni esteet. Treenattiin myös pujottelua etupalkalla, sain ottaa 2 verkkoa pois! Puomin alastulolle laitoin molemmin puolin siivekkeet ja sain Typyn lopulta hihnan avulla menemään niiden välistä targetille. Lopuksi onnistui pari toistoa ilman hihnaa ja lopetettiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti