Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Eteenpäin, taaksepäin

Tänään vietettiin päivä Kotkassa KKS:n kisoissa. Yojo ja Ellie starttasivat ykkösluokassa ja Yada kakkosissa. Essin kyydillä siis mentii :)

Kaksi agirataa oli tarjolla. Eka radalla kontaktit oli taas ihan mitä sattuu mut kepeillä onnistuttiin. Rata oli muutenkin ihan nätti. A:lla (jota ei edes näe videolla) koira juos pienesti läpi, pysähtyi vasta kun kaikki tassut oli maassa. Arvoin hetken ja jatkoin kuitenkin (VIRHE!), joka kostautui keinulla. Noh, jatkoin edelleen jolloin puomi oli taas ihan sikamainen ja siinä vaadin takasin kontaktille.

http://www.youtube.com/watch?v=lw7rfIz7DJU&feature=youtu.be

Seuraava lähtö alkoi tosi lupaavasti, varasti lähdössä... Meno oli kuitenkin tosi hyvää kunnes Yojo unohti miten putkeen mennään. Jäin vähän jälkeen ja en tiedä mikä aivovamma koiralle tuli, mutta kiersi putken ympäri ensin?! Kontaktit oli kuitenkin nätit ja varastaminenkaan ei oo meidän suurin ongelma joten ihan hyvä mieli jäi! Viimisen nollan metsästys siis jatkuu!

http://www.youtube.com/watch?v=xLbqcAFplck

Ollaan treenattu pienesti vauhdikkaita pikkuratoja ja samaa jatketaan varmasti Ojangon kisoihin asti. Kuumentaen puomia ja keppejä, jotta tulis varmuutta. Paikkamakuu on myös tullut aika ylös listalle, sitä treenailtiin tänäänkin Kotkassa. Harkitsin jopa pienelle tokokurssille osallistumista, mutta siinä muutamat päivät on jo varattu muille aktiviteeteille joten ei voida. Keinoluolilla pitäis käydä kun sais aikaseksi ja luonnossakin pitkästä aikaa. Katsotaan mitä kaikkea tammikuu tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti