Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

perjantai 23. marraskuuta 2012

Vinguille kyytiä

Oon tässä jo hetken valittanut ettei koira ole liian innoissaan, mutta kyllä se silti noita pikkuvinkuja pistää palasiksi, joka kerta tuhoutuu yksi... Tänään oli kivasti virtaakin, ennen koulutusta laitoin puomi-putki-erottelun ja kepit jota treenattiin. Puomi imee selvästi enemmän, mut kyllä se kunnon ohjauksella meni putkeenkin hyvin. Ja noilla esteillä Yojoseen saa vauhtiakin ;) Kontaktit btw teki joka kerta hienosti!

Kepeille laitoin suoraan vaan 3 verkkoa, ajoittain oli taas epäselvää koiralle mitä se pujottelu onkaan, mut lopuksi teki hienosti! Puolieroa on selvästi, koira mun oikealla puolella pujottelee paremmin. Pitää siis treenata toista puolta enemmän! Taidan käydä vielä sunnuntaina kepittämässä ja sit ens viikolla treenata vaan perjantaina ryhmässä. Huomenna siis kauppaan hakemaan lisää teurastettavia vinkuja ;)



Askartelin aamulla uuden treenitakin, siitä tuli yllättävän hyvä. Vähän liikkeessä helmat takana lepattaa, mut se taitaakin olla ainut huono puoli! Haukkuakin treenattiin, melko kovaa vinkumista saan jo koirasta irti, ehkä se oikea haukahduskaan ei ole kaukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti