Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

tiistai 20. marraskuuta 2012

Ohjaaja kuntoon

Tänään oli ihan kello soittamassa, jotta oltiin ajoissa hallilla ;) Essi ja russelit seurana ja radanpätkä, jossa kepit ja puomi. Otin ensin keppejä yksittäisenä, neljä verkkoa kuten parina viime kertana ja hienosti meni! Eka yrittämällä oikoi viimeset, mut sen jälkeen teki hienosti loppuun asti ja vauhdilla (kananheltat oli taas odottamassa)!!

Kun rataa lähdettiin tekemään, alku sujui hyvin mut sitten kaarrokset laajeni taas liikaa. Kun vaihdoin lelun ja leikitin ennen uutta yritystä, toiminta alkoi muistuttaa enemmän agilityä. Eli taas, ei pitäis lähteä suorittamaan ennen kun koiran kanssa leikkii ja "lämmittelee". Loppuajan yiritinkin pitää molempien virettä korkeammalla.



Kepit radalla oli joka kerta hienosti suoritettu, kerran taisi aloittaa väärin ja otettiin uudelleen. Puomi oli vauhdikas ja eka kerralla joutui 5 cm pakittamaan et sai takatassut taas kontaktille, muuten pysähtyi hyvin!! Saksalainen (päällejuoksu siinä) ei oikein lähtenyt onnistumaan, oli nyt toinen puoli kun perjantaina. Lisää treeniä! Ei ollut kuitenkaan ihan hukassa, jostain syystä vaan takaakierrolle lähti hirmu kauas siivekkeestä. Muuten irtosi kivasti putkiin ja mentiin vauhdilla, mäkin oikeasti juoksin ;) Seuraavaksi lyhyet harkat perjantaina ennen treenien vetoa.

Sunnuntaina käytiin muuten tutustumassa rauniotoimintaan ja nyt olen eilen ja tänään aloittanut haukun opetusta, jotta merkkaa ukkelit sitten etsintähommassa. Vähän jo tajusi tänään et äänestä saa palkkaa, katsotaan kauan menee, että vinku muuttuu haukuksi. Oisko tässä taas yleisen itsensä haastamisen paikka, 2 viikkoa?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti