Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

perjantai 30. marraskuuta 2012

Hau Hau

Alle 2 viikkoa siihen meni, nyt saan koiran kohtuuhelposti haukkumaan kun otan pakastusrasian käteen. Kyllä se raukka yritti mua komentaa tänään kun makailin sohvalla ja tais ymmärtää erehtyneensä kun sai nopeat lähdöt siitä mun naamalta haukkumasta ;) Jos seuraavaksi kiusaisin siskoa ja laitan sen haukuttamaan ensin koiraa ja sitten piiloutumaan jonkun kiven taakse. Ei muuten ihan äkkiä tule Jyväskylästä vierailemaan tän viikonlopun jälkeen!

Agiliitoakin kokeiltiin taas tänään, olipa kivaa pitää viikon treenitauko (näin ei usein meille käy ilman hyviä syitä). Radalla oli A ja kepit, hyppyjä ja putkia, kepeille laitoin 4 verkkoa, jotta ei hinkattu niitä liikaa. A:n kanssakin kokeilin ensin pysähtyykö tuo sinne edes ja jäi niin hyvin pari kertaa, että uskalsin ottaa osana rataa. Ja hienosti pysähtyi joka kerta, tosin takajalat pysähdyksessä palautuivat aina ilmasta kontaktipinnalle, videolta näkee miten.



Aiheena oli leieröinti, keppien toiselta puolelta piti ohjata A:lle, eka kerralla vähän ihmetteli että mitä, mutta muuten se sujui hyvin, onhan tuo hyvin irtoava kaveri ;) Rata sujui muutenkin hyvin, eka kierroksella unohdin miten rata jatkui mut sen jälkeen niin lähes täydellistä työskentelyä ja koiruudella oli vähän vauhtiakin taas! Montaa kertaa ei koko rataa otettu ja viimisenä tehtiin se toisinpäin ja koska saatiin eka kerralla homma toimimaan ja rata puhtaasti läpi, lopetettiin siihen =D Ja korkeus oli 30 cm, videolla näkee, että hieman Yojo hyppää etupainoisesti eli palautan korkeuden alemmas ja taidetaan tehdä vähän tekniikkatreeniä jossain välissä.

Välillä harjoteltiin vielä päällejuoksua pelkkien siivekkeiden kanssa ja keinua sillai, etä se laski vähän koiran mennessä päähän. HYVÄ HYVÄ!! Hyvä mieli on vieläkin! Ja häntäpallokin kelpasi aluksi palkaksi, tosin ei sitten enää kun otin pikkupossun taskusta näytille (sekin kuoli ekan palkkauksen jälkeen......). Maanantaina taas hallille, tehotreeniä pari viikkoa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti