Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

torstai 22. marraskuuta 2012

Enää 3 verkkoa

Ens viikolla taidetaan pitää keppilomaa, kun tänäänkin kävin aamulla hallilla ;) Aloitin päällejuoksutreenillä ilman rimoja, hyvin meni, palkkasin joka kerta lelulla. En saa kääntyä liikaa koiraa päin ja riittää vastaisen käden näyttö niin hyvin ymmärtää mitä tehdä! Sitten pujoteltiin, ensin 4 verkolla erilaisilla kulmilla ja takaaleikkauksilla muutaman kerran ja otin yhden verkon välistä pois. Alkupäähän jäi kolmen keppivälin aukko, joka oli parsonin aivotoiminnalle taas vähän liikaa. Muutama onnistuminen saatiin niin mut aika epävarmaksi meni, joten vähän laitoin verkkoja uuteen järjestykseen, edelleen 3 verkkoa, mut kaikki samalla puolella ja välimatkaa toisistaan enintään 2 keppiväliä. No problem, vauhti ja varmuus tuli takasin! Huomenna vielä niin ja sit tauolle ;)

Keinua treenattiin vielä loppuun, laitoin siivekkeen sinne alle ettei se heilahtanut ja namikupin ihan päähän, hyvin meni kora päähän ja pysyi aina muutaman palkan verran kunnes nostin sen alas. Koska oon jo liikuttanut keinua aiemmin, jokunen toisto tehtiin lopuksi niin et keinu laski vähän kun koiruus meni päähän. Parempi ratkaisu vaikuttais olevan tää kun se että ite olin laskemassa päätä alas!

Huomenna on taas koulutuspäivä, laitoin treenaajat töihin ja jokainen tuo radan mukanaan, valkataan niistä mitä treenataan. Innolla oottelen mitä ovat keksineet ;) Kyllä toi kouluttaminenkin vaan on kivaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti