Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

maanantai 10. syyskuuta 2012

Tauko, mikä se on?

Pitäis varmaan saada treenikaveri eikä aina mennä yksin, eilenkin koira hävisi hallista aina hetkeksi ulos kun halusi hengähtää hetken, ups... Ei tehty pitkää tai hirveän rankkaa, mutta pitäis tajuta antaa koiralle puolta minuuttia pidempiä taukoja väliin.

Anyway, kepit oli vuorossa tänään. Tein pienen hässäkän, jossa 6 keppiä, pari hyppyä, rengas ja putki. Suunnilleen kolmen esteen sarjoissa ja keppejä eri kulmista ensin pari kertaa. Sitten poistelin verkkoja yksi kerrallaan ja kerran Yojo suoriutui jopa kaikista 6 kepistä ilman verkkoja! Vauhti hidastui ja koira oli sen verran epävarma, että lopuksi laitoin vielä alkuun ja loppuun verkot paikoilleen, video:


Lopuksi harjoiteltiin vielä rengasta erillään, pomppi nimittäin muutaman kerran sivusta, joten halusin vahvistaa (pitänee muutenkin ottaa yksittäisiä esteitä vielä ja vahvistaa osaamista). Naksuttimen kanssa merkkasin oikein tehdyn suorituksen ja menihän se ;) Mun täytyy myös vaihtaa käskysana siihen, r-r-r-r-r-(rengasta) en voi enää käyttää, koska se on ollut myös huomionherättäjä lenkillä ja siitä taisi johtua se viimekertainen renkaaseen törmääminen... Voisko ihminen tajuta näitä asioita etukäteen?

Koirapuistossa leikittiin vielä vähän puuagilityä, perustakaakiertoa ja sylkkäriä, hauskaa lyhyttä tekemistä! Tavattiin myös pihakoira Touho (muistaakseni) ja voi luoja miten kivaa pienillä valkosilla oli, kerrankin Yojokin sai leikkiä jahtausleikkiä kun oli tasavertainen kaveri ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti