Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

torstai 6. syyskuuta 2012

Set point

Hallilla taas, aloittelin kouluttajan roolissa perusasennon opetusta laatikon avulla. Oppilaitakin oli uskaltautunut paikalle peräti yksi ;) Aikomuksena oli joka tapauksessa treenata myös itse, joten puolisen tuntia neuvoin ja ohjasin hommaa, hyvin lähti sujumaan ja ensi viikolla uudestaan!

Maanantaina kävin valssailemassa hallilla ja tajusin, ettei meidän hypyt ole sitä mitä pitäisi. Kun ollaan matalilla rimoilla tehty tekniikkaa, ei 30 cm rima ylittynytkään niin helposti. Joten tänään tein pienen hyppytekniikkatreenin, niitä olisi pitänyt treenailla useammin, motivaation puutetta ollut... Pitäisi oikeasti saada hyppyjä kotiin, vaikka sitten ämpäreitä ja harjanvarsia niin ei tarvisi hallille mennä 2 minuutin harjoitusta tekemään (tokihan siinä vierähtää lämmittelyineen lähes tunti).

Samalla treenailin puomia. Kentällä oli valmiina vanhempi, ja samalla liukkaampi, puomi, ekoilla kerroilla Yojo pysähtyi hienosti, mutta hetken kuluttua kun otettiin pari toistoa lisää pysähtyi vasta maahan. Vauhtia oli molemmilla enemmän ja koiruus suti myös ylösmenolla, eli epäilen suuresti huonon pinnan vaikuttavan.. Kaksi kertaa pysähtyi maahan, kolmannella tajusi hidastaa ja sai pysäytettyä. Päätin, että nyt riittää puomin ja A:n treenaus pariksi kuukaudeksi ja keskitytään muihin esteiiin ja tekniikkaan välillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti