Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

perjantai 28. syyskuuta 2012

Häiriöö

Aloitellaanpa eilisestä, Yojotuksen kanssa hallilla kahdella esteellä päällejuoksutreeniä sekä vähän irtoamista. Päällejuoksut oli tosi hyviä!! Mun ajoitus oli ainakin sinne päin ja koira hyppäsi aina kohti, on siis treenattu oikealla tavalla! Jee!!! Eteenmenot onnistuivat myös hyvin, palkka päähän ja vapautus tai juosten ja palkka heittäen eteenpäin, hyvin irtoo!

Tänään taas perjantairyhmässä. Alun suora ja putki sekä rengas meni hyvin! Tosin paikallejäännissä keksi tänään tarjota makuuasentoa... Palkattiin aina renkaan jälkeen, kun siinä on ollut hiukkasen ongelmaa aiemmin. Sitten tuli muuri ja okseri tiukkojen käännösten kanssa ja siellä koira valui aika paljon...Haluaisin, että koira lukisi mun liikkeitä paremmin, mutta saatan joutua jossain vaiheessa myöntymään vähän ja suhista tai jotain ennen hyppyä. Joka tapauksessa, yhden vähän terävämmän käännöksen sain kuitenkin palkattua.
Mukana oli myös A, vaihtelevalla menestyksellä pysähtyi tai jäi kunnolla paikalleen. Jokusen kerran varasti tai juoksi läpi.Veikkaisin, että muiden läsnäolo toi lisää paineita suorittamiseen ja siksi rakoili. Eli loistotreeniä meille tähän kohtaan!
Treenin päätteeksi totesin, että kisaaminen ei taida alkaa siinä aikataulussa kun olin suunnitellut, aika paljon keskeneräistä ja aikaa vaan 5 kuukautta. Katsellaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti