Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

perjantai 21. syyskuuta 2012

Ei irtoa?

Olipas oikein hyvät treenit tänään, tungin itseni perjantairyhmään vaikken sinne kuulukaan ;) Kiitos Jennille tekniikkapläjäyksestä!

Suunnittelin alun valssit ennakoiviksi, mutta eihän mun kroppa ihan heti suostunutkaan yhteityöhön, useamman toiston vaati ennen kuin suoriuduimme vaadittavalla tavalla ;) Parasta oli, että tajusin itsekin aina missä meni metsään! Parsonin paikallaolossa oli hetkittäin vähän sanomista, mutta silloin kun jäi, jäi hyvin.

Loppusuora onkin sitten jo hieman mystisempi. Kun kuitenkin koko kevät ja kesän alku ollaan mun vammaisuuteni takia treenattu eteenmenoa, ei se tänään onnistunut. Jos pitäis veikata, syy saattoi olla palkkaajassa, joka oli Yojoa vastassa. Ei ole kovin usein ylimääräisiä ihmisiä hääräämässä kentällä ollut kun itsestään on treenattu. Teki kuitenkin jotakin niin typerää kun lähti kiertämään kolmen suorassa linjassa olevan esteen viimeisen hypyn. Ehkä ei kantti kestänyt hypätä ihmistä päin. Joku on vähän herkkis ;)

Mut hei, meidän uus pallo toimi! Jalkapallo hännällä, niitä jäi vielä muutama keskustan Lemmikkikeskukseen vai-mikä-sen-nimi-nyt-olikaan. Koiruus oli niin onnellinen ettei malttanut palauttaa sitä, ja tällaistakaan onkelmaa ei ole hetkeen ollut ;) Hyvä ostos siis!

Käytiin me myös tottelemassa tiistaina, perusasento, "seuraamista" ja kontaktia. Olen niin tyytyväinen, että koiruus käveli suunnilleen kontaktissa kaikkien harjoitusten ajan (ollaan salaa harjoteltu kotona)! Ja perusasento on nätti, kun vielä saadaan siihen kestoa. Aluksi oli myös "juoksutesti" eikä Yojo paljon hätkähtänyt pyllyä pyyhkivästä miehestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti