Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

perjantai 10. maaliskuuta 2017

Tauon jälkeen ylöspäin

Helmikuu meni että heilahti, tuntuu ettei mitään saatu aikaiseksi. Koirat on sairastellut (oletettavasti Furylla kennelyskää) ja Aku loukkasi vuorotellen molemmat etuassut niin, ettei se oo treenannut varmaan koko kuussa. Toisen tassunsa se satutti kiven alla, laskin sen ja Yojon irti tutkien kanssa ja löysivät supin kiven alta. Eka itse löydetty ;) TehoTeam päivä jäi väliin varoajan vuoksi samoin kun yksi Timon treeni Lahdessa. Nyt on lähdetty taas uuteen nousuun!!

Aloitin viikkotreeneissä KSSK:lla ja viikko sitten teimme Yojon kanssa keskiviikkona nollan heti ekalla yrittämällä, oli mukava ja meille sopiva radan pätkä. Kokeiltiin vielä keppikulmia ja nekin toimi ihan hyvin, avokulmasta takaaleikkauksessa haki kepit hyvin, mutta lopetti muutaman välin jälkeen, toisella yrittämällä hyvin meni! Seuraavana päivänä sit Timo olikin laatinut vähän haastavampaa rataa ja siitä ei meinannut tulla mitään, mutta tehtiin me kyllä töitä molemmat! Viime maanantaina Yojo kävi hierojalla ja huomenna startti Vantaalla. Jos vaikka tähän samaan hengenvetoon tekis suunnitelman sinne:

Hyppärillä rohkeaa ohjausta ja NOLLA! Jos vaikuttaa vaikealle niin suunnitellaan rata niin, että tulee nolla :)

Agiradoilla pyrin nyt kokonaisiin ratoihin, kaikki kontaktit otetaan ja pidetään homma kasassa. Jos tulee huono kontakti, korjaus ja maaliin.

Aku tosiaan on ollut saikulla, keskiviikkona se kävi viikkotreeneissä Yojon tilalla. Vauhti oli kohdillaan Akuksi ja se teki mielellään töitä! Meille vaikeita hyppykulmia oli, ei oo tehty niitä juuri lainkaan vaan keskitytty vielä etenemiseen... Mutta kyllä saatiin onnistumisiakin, lyhyttä pätkää vaan. Kepit tehtiin vielä, Aku vasemmalla ei onnistunut, vaihdoin toiselle puolelle ohjaamaan ja parin toiston jälkeen onnistui, lopetettiin siihen! Kotona on treenattu vähän 2on2offia tasapainotyynyllä niin, että pysyy siellä vaikka palkan laittaa maahan. Nyt se on metsälle matkalla kuten viime viikonloppunakin.

Fury. Noh, Fury sairasti jokusen päivä, yski ja oksenteli. Se on käynyt Timon treeneissä, oli ihan vallaton tauon jälkeen, mutta lähti sitten hakemaan putkia ja hyppyjä. Selkeästi on suunta eteenpäin. Suuntakäskyjä on treenattu tötteröllä ja pyörittämällä kotona, samoin kun mattoa niin, että oon ottanu sivuetäisyyttä. Se ihan tähtää siihen matolle, hyvä! Aloitin myös 2on2offin treenaamiseen tasapainotyynyllä just-in-case ;)

Mun etäfysiikkatreenikin otti ja loppui, mä en kotona liukkauden takia oo päässy juoksemaan ja työnantaja ilahdutti puolen tunnin lisällä työaikaan, eli hei hei perjantain juoksutreeni jäähallilla... Kun tiet sulaa niin aloitan uudestaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti