Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

1/7

Lauantaina oli meidän eka startti sitten marraskuun ja olen niiiiiin tyytyväinen!! Kaikki kontaktit toimi niin kuin kuuluu, Yojo pysyi lähdössä ja tehtiin yksi nollakin, vaikkakin sijoituksella 12 ;) Ohjaus oli ok, hyppärillä ja toisella agiradalla pienistä ohjausvirheistä hylyt ja kaarrokset oli aika laajoja, mutta silti! Seuraavat skabat parin viikon päästä, jatketaan ohjaustreeniä silloin!

Eka rata oli Sandra Deiddan hyppäri ja vähän jännitti, ohjaus levisi alkuun, mutta sain homman haltuun puolessa välissä, kunnes keppien jälkeen käännyin liikaa oikealle, Yojo hypyn ohi ja väärältä puolen hyppyä. Luotin koiraan ja korjailin ohjausta, mutta se keskiväli tuntui tosiaan hyvältä! Seuraava oli Petteri Kermisen agirata, muutin alun suunnitelman ahneuksissani ja sen ohjauskin onnistui vaikken ollut tutustuessani sitä harjoitellut! Pieni vahinko meinasi käydä putkella, Yojo vilkaisi väärää päätä, mutta kiltisti luki myös ohjausta joka jatkui eteenpäin ja otti oikean pään. Muuten oli hyvää tekemistä laajoilla kaarroksilla ja etenemällä 3,95 muistaakseni. Viimeinen agirata lähti hyvällä sykkeellä, pidin Yojoa hieman liian kauan kiinni puomin jälkeisellä hypyllä ja se tuli hypyn jälkeen toiselle puolelle kun olin suunniteltu, mutta siitä päästiin vielä jatkamaan. Hylky tuli keppien jälkeen, olis pitänyt vaihtaa puoli, jotta olisi saanut sen menemään oikeen päähän putkea, nyt liike vei väärään. Sillä meni putkessa tosi kauan, en tiedä mitä siellä tapahtui, mutta siitä jatkettiin kuitenkin hyvällä fiiliksellä maaliin :)

Kevättä rinnassa muutenkin, ostin uuden auton ja eilen pystyi pitkästä aikaa hölkkäämään lenkillä koirien kanssa kun ei tarvinut pelätä kaatumista liukkauden takia. Vähän tuntuu jaloissa, mutta niin se visiin kuuluukin tuntua :P Kohta lisäksi spurttitreeniä ja kaikkien lumien hävittyä agitreeniä kotipihalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti