Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

perjantai 1. helmikuuta 2013

Pitkää rataa

Kävin päivällä testaamassa radan, jonka suunnittelin illalla tehdä koulutettaville. Typerää ajella ees taas hallille, mut treenaan mieluummin ilman Alisaa...

Pitkä rata, 22 estettä, mukana kepit ja puomi. Aloittelin pelkkien keppien ja puomin kanssa. Kepeillä Yojolla tuli joku oikosulku kun se oli mun vasemmalla (ilmeisesti siis meidän heikompi puoli) ja jätti viimisiä välejä pujottelematta. Verkkoja en viritellyt ollenkaan paikoilleen, voi olla että se ahdisti myös vähän. Kun laitoin pallon etupalkaksi, alkoi sujumaan vähän paremmin, vaikka viimesessä välissä hidasti aivan hurjasti ja odotti kehua. Ennen kotiinlähtöä laitoin namikupin nakinpaloilla etupalkaksi ja sitten alkoi vauhtikin palata. Radalla kepit jäi mun oikealle puolelle ja niin päin meni ihan hyvin.

Puomilla pysähtyi joka kerta hienosti ja lähti vasta vapautuskäskyllä <3 Radalla viskileikkaus tuotti aluksi ongelmia, mutta kun loivensin lähestymiskulmaa sujui tosi hyvin! Lopuksi treenailtiin vielä yhtä vammasta takaaleikkausta, jossa puolenvaihto olis ollu sujuvampi valssilla (tajusin vasta kotimatkalla, parempi myöhään kun ei milloinkaan?!). Pallon kanssa tahti radalla hidastui, mutta vauhti saatiin tuplana takasin kun vaihdoin viimisille kerroille nakit palkaksi. PikkuPossu! Rallitteli nimittäin sellasta kyytiä että otti taas paljon ylimääräsiäkin esteitä mukaan ;) Mut mun mielestä parempi niin päin!

A:ta treenattiin muistinvirkistykseksi vielä muutaman kerran, melko ilmava pylly Yojolla on alastullessa, mutta mun mielestä parempi kuin joskus aiemmin. Ja pysähtyi nätisti kuitenkin joka kerta (nakkikuppi etupalkkana). Kävin ennen vapautusta palkkaamassa kontaktille nakilla tai kahdella. Kotimatkalla kävin ostamassa Robbarista 6 aurauskeppiä kotitreeniin pujottelukepeiksi, pitää huomenna testailla saanko niitä pysymään maassa ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti