Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

maanantai 18. helmikuuta 2013

Urpoja liikenteessä

Aamu alko mukavasti agitreeneillä hallilla. Kasasin lyhyen radan, jossa tuli harjoteltua viskileikkausta, niistoa ja jaakotusta, jatkoin myös putkijarrutuksen harjoittelua suoralla putkella ja lelun kanssa. Kivalla vauhdilla Yojo hyppi ja montaa samanlaista harjoitetta ei tehty kun ei tullut niitä virheitäkään ;) Kepeillä tein jonkin verran toistoja, 4 verkkoa ja vauhtia haettiin sielläkin. Olis kiva kun vois treenata jonkun kanssa niin sais sitä vauhtia vieläkin enemmän!

Flyball-laitoksen kanssa pelleiltiin myös, yritin saada Yojoa palauttamaan pallon kahden siivekkeen välistä minulle. Tennispallo ei palautunut ollenkaan, sen se tiputti heti koneesta saatuaan (huono pallo kun ei vingu...), pienet vinkupallot palautu, useammin tais tehdä vaan kunniakierroksen kun palauttaa sitä suoraan mulle. Noh, olipahan ainakin kivaa koiralla!

Illalla lähdin vielä koirapolulle reippailemaan, olis pitäny jättää väliin kun tällä kertaa itseni lisäksi myös koira otti osumaa... Mikä ihme siinä onkin että kaikkia niitä epäsosiaalisia ääliökoiria pitää sinne muiden sekaan tuoda? Yojo oli neljäs koira jonka päälle kävi tänään ja tajusi viimein lähteä kun sanoin että vie koiransa pois. Tosin enpä taida itsekään sinne enää mennä, parempaakin tekemistä kun paikkailla koiraa ja itseäni, vaikkei onneksi isoja reikiä tullut tälläkään kertaa.

Ai niin, melkein unohtu, päästiinhän me eilen raunioharkkoihinkin. Yojolla oli taas vähän innokkaampi päivä, pitäis joskus ottaa videokuvaa siitä sen kiljumisesta ;) Ainuttakaan kunnon haukkua siltä ei eilen irronnut, jospa vaikka antais maalimiehille ohjeeksi yrittää rauhottaa sitä ennemmin kun kehua kimakalla äänellä. Hienosti Yojo kuitenkin löysi kaikki tyypit kunhan oli ensin juossut jokaisen ohi noin kymmenen kertaa, edistystä se on pienikin askel eteenpäin eikö?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti