Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Keväällä viimeinkin, voi ottaa iisimmin... ehkä

Vuosi on jo pitkällä ja blogin päivitykset jääneet. Harrastusrintamalla on ollut hiljaista, Yojon kanssa vuodenvaihteessa nousu kolmosiin takaisin, mutta muuten agitreenejä ei juuri ole ollut. Kisat Lahdessa meni tosi hyvin ja nautin suuresti tekemisestä rakkikoiran kanssa! Kolma rataa, ekalta ja vikalta hieno voittonolla. Keskimmäiseltä Yojo pääsi sylissä pois kun possuili oikein urakalla kontakteilla. Sekin tuntui hyvälle siihen sikailuun asti.

Mun aika on mennyt yrittäjänä (Move and Train -toiminimi) aloittamisessa päivätyön ohella sekä opiskellessa, eläinfysioterapia ja hyppytekniikka tukee toisiaan hyvin, mutta vie silti liikenevän vapaa-ajan oikein hyvin. Keskiviikkoiltaisin on nyt ollut koulutuksia koko kevään, kivaa pitkästä aikaa! Luolilla ollaan käyty talven aikana ja olen ollut Furyyn tyytyväinen, se pysyy hienosti töissä riistan kanssa. Tyhjässä ääntä tulee, ei se taida sitä lopettaa. Nyt sentään osaan jo lukea milloin on tyhjä ja milloin riistalla. LUME kokeesta tuli 0, kun se juuri ennen koeajan täyttymistä väsyi ja alkoi juosta ulkona. Fury kävi syksyllä sydänultrassa ja sieltä ei löytynyt vikaa. Pitää kuvata se jossakin kohtaa ja silmä tsekata uudelleen, niin jalostussuunnitelmat mahdollisesti etenevät.

Hyppytekniikkakouluttajan koulutuksen myötä on "joutunut" itsekin treenaamaan koirien kanssa. 4 treeniä takana ja molemmilla fysioterapia-aika varattuna. Yojo on aivan jumissa eikä aukea mun käsissä, Fury sitten taas hakee tietyssä harjoitteessa vasempaan reunaan eli moottorissa on oletettavasti jotain pientä vialla. Kivaa on ollut ja oma silmä siihen hommaan alkaa kehittyä ihan mukavasti! Projektikoirakot on etsitty ja olen hommaamassa omaa estesarjaa, jotta pääsee sitten kotipihalla puuhastelemaan monipuolisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti