Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

maanantai 15. joulukuuta 2014

Eikä ees hapottanu

Huh, selvisin aika hyvin eilisestä koettelemuksesta, 7 startille olin ilmonnut koiria ja suurimmassa osassa joutui juoksemaan. Poju aloitti päivän agiradalla. Lähdössä se pysyi hyvin, mutta seuraavana ollut rengas kummastutti uudessa paikassa, muuten rata meni virheettä ja lopputuloksena oli 3. sija (5 rv ja aikavirhettä).


Seuraavakin rata oli agirata. Siinä tuli virhe kepeillä, Poju ei lähtenytkään pujottelemaan vaan jouduimme aloittamaan alusta. Lopputuloksena sija 4 (5).


Hyppyrata oli Pojun viimeinen startti ja Typyn ensimmäinen ja ainut kisa. Pojun kanssa onnistuttiin hienosti, parilla täpärällä pelastuksella voittaen nollalla ja saatiin eka LUVA! Typy taas ei kyennyt toimimaan kunnolla ja se suoritti 2/3 esteistä. Kepit ei onnistunut ja usean hypyn ohi mentiin...



Yojon kanssa tuloksena 3 hylkyä. Eka rata oli hyppis ja oli molemmille taas lämmittelykierros. Olisin toki voinut ohjata enemmän, mutta koiralla ainakin oli kivaa. Toinen rata oli agirata, vitosella oltais varmasti päästy maaliin, mutta korjasin A:n alastulon kun se varasti siitä liikkeellä. Vitonen tuli hypyltä putken jälkeen, olisi pitänyt ohjata se paremmin sinne kun ei ollut kiire. Viimeinen rata meni ihan mun piikkiin, en vaan ehtinyt ohjaamaan A/putki-kohdassa ja A:n ollessa suoraan linjalla sinnehän se Yojo sujahti. Muutenkin mun vauhti näytti hölkkäilyltä, täytynee alkaa juoksemaan enemmän!




Tänään treenailtiin hallilla kontakteja, jotka paukkui ja päätin et Yojon seuraava startti on sitten kun se tekee ne hyvin treeneissä (jos pääsis 100 % varmuuteen se olis hyvä)! Typy meni puomia hyvin, muttei suostunut edelleenkään menemään keinua... Lähestyvät juoksut tai joku muu nyt vaivaa kun viimeksi meni sinne reippaasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti