Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

maanantai 14. lokakuuta 2013

Kotikisat

Sunnuntaina oli ykkösten ja kakkosten kisat Kouvolassa ja siellähän me taas pidettiin hauskaa (tai siis koira piti) ekalla radalla ja kolmossijalla ansaittiin muumimuki hyppäriltä. Eka radan jälkeen fiilikset oli ihan paskat, koira oli ihan apina radalla ja kontaktit oli ihan hirveitä A:ta lukuunottamatta. Nyt vaan kunnon kurilla ens sunnuntain kisoihin ja rata seis jos roiskii samalla tavalla, kontakti uusiksi jottei muodostu ongelmaksi asti!


Hyppyrata meni paljon paremmin ja tällä kertaa sanomista on ainoastaan mun ns valsseissa, hiukan jää ohjaus auki eikä koira käänny. Ja putkesta kääntyi taas liian hyvin loppusuoralla enkä onnistunut lähettämään enää kunnolla viimiselle hypylle. Tasapainon hakua ohjaukseen ja tekemiseen edelleen :)


Tällä viikolla ehdn pikaisesti treenata torstaina ennen tai jälkeen kouluttamisen ja perjantaina ennen kun koulutan. Ryhmäpaikasta luovuin kun ei aika riitä, harrastellaan nyt omalla ajalla ja ulkopuolisten valmennuksissa silloin kun pystytään.

Ai niin, viime keskiviikkona treenailtiin hallilla Essin kanssa ja kokeilin mielenkiinnosta tokohyppyä harkkojen päätteeksi. Pyysin Yojon sivulle, lähetin hyppämään ja komensin seisomaan. Ekala kerralla meinasi kiertää esteen takaisin, mut jäi paikoilleen, palkkasin pallolla koiran taakse. Toisella yrityksellä pysähtyi heti käännyttyään ja vapautin taas heittämällä pallon! Hienosti etenee! Noutoa kokeiltiin kotona niin, että pyysin kapulan kanssa sivulle ja vasta käskystä irrotus, toimi! Tokokoira-ainesta siis!! Vielä kun joku kertois miten sen saa seuraamaan :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti