Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

maanantai 19. elokuuta 2013

Näytelmiä ja agivalmennusta

Lauantai meni kehätoimitsijaharjoittelussa 3/5 Kouvolassa ja eilen oli taas koirapainotteinen päivä, aamulla startattiin ensin kohti Heinolan kaikkien rotujen näyttelyä. Olimme hyvissä ajoin perillä ja Yojo kulki koko ajan hihnassa mukana, jotta lihakset vertyivät. Muutaman kerran kokeilin seisottamista ja näyttelyhihnassa kulkemista ennen kehää kunnon lihapullapalkan kanssa. Nuorissa nartuissa oli meidän lisäksi vain toinen, joka sai EH:n ja Yojo loisti saaden ERI:n, voittaen luokkansa ja saaden SA:n. Paras narttu kehässä ei sijoituttu, mutta SA:n myötä olen supertyytyväinen menestykseen!! Jos kehitys jatkuu samaan tahtiin, ensi vuonna voisi serti olla mahdollinen ;)

Kasvattaja oli myös samaa mieltä, että Yojon voisi astuttaa seuraaviin juoksuihin, jotka oletettavasti ovat joulun aikoihin. Nyt kun meidän toinen kissa on kadoksissa, voisi kotona olla yhden parsonin mentävä kolonen, hih!

Heinolasta suunnattiin suoraan hallille, Tuulan valmennukseen. Tehtiin pätkissä ja hieman oli kaiketi väsymystä ilmassa, mutta paljon hyviä onnistumisiakin tuli. Päällejuoksut oli suurimmaksi osin hyviä, merkkaus hypylle alussa toimi tosi kivasti joka kerta ja kontaktit oli hyvät! Kepeille viennissä tuli pari kertaa virheitä minun puolelta ja joitain ohjauksia piti harjoitella muutamaan otteeseen ennen kun ne onnistuivat. Jaakotus oli taas toimiva monessa kohtaa, käänsi koiran tosi hyvin. Saksalaisessa puolestaan olin koko ajan myöhässä... Kisailmoja taas katselemaan, hieman harmittaa kun mulla ei ollut rahaa ilmoittaa Kotkaan ensi lauantaiksi kolmelle radalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti