Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

maanantai 26. elokuuta 2013

Möllikisat 22.8.

Treenaaminen on ollut vähän laiskaa viime aikoina, mut käytiin me sentään möllikisoissa viime viikon torstaina. Tarkotus oli mennä sama rata kahteen kertaan, mut kello olikin meidän vuoron ollessa niin paljon, että tehtiin vain yksi rata. Sillä sijoituttiin kuitenkin toisiksi, vaikka muutamasta kohtaa meidän kokemattomuus vielä näkyykin ;)

http://www.youtube.com/watch?v=T30UIKPZnJs&feature=youtu.be

Linkistä voi taas käydä kurkistamassa radan. Pussin jälkeen mun oli tarkotus tehdä persjättö, mutten ehtinyt (?) vaan vaihdoin lennossa poispäinkäännökseen ja sehän toimi! Muutenkin olen tosi tyytyväinen rataan, vaikka kepeille menokaan ei ollut kaikkein sujuvin ;) Kokemuksen mötä varmuutta. Keskiviikkona vähän treenaamaan, sitten lauantaina olis HAUn kisat ja sunnuntaina Maiju Korhosen valmennukseen!

Tänään otettiin pienet tokoilut kotona, maahanmeno sivulla olikin yllättäen suora ja hyvä, paikalla pysymisessä oli hieman toivomisen varaa aluksi, mutta parani. Seuraaminen sisätiloissa on nättiä, Yojo pysyy hyvin lähellä.

Ai niin, olihan sillä synttäritkin eilen, arvatkaa muistinko? Noh, onneksi Yojo ei sitä itsekään tiedä, mutta on nyt 2-vuotias kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti