Agiliitoa

Agiliitoa
Persjättö

perjantai 29. kesäkuuta 2018

Kuulumisia

Hurjaa vauhtia menee aika eikä ole paljon blogia päivitelty. Yojo on nyt 1 luokassa ja on saatu kahdesta kisasta kaksi nollaakin jo. Sillä on kiva ilme tehdessä ja meillä on ollut hauskaa. Kotkassa pieniä virheitä radalla ja pujottelu ei ekalla radalla oikein maistunut, se lopetti kepit kesken vaikka ja kuinka monta kertaa. Toisella radalla nätti irtoaminen ihan hassussa kohtaa ja HYL, mutta vika radalla hieman kaarratellen tehty nolla. Porvoossa ekalla radalla hieman kaarratellen tehty nolla, putkijarrua pitäis vahvistaa, ja tokalla radalla loppusuoralta 5 kun en tajunnut odottaa sitä ja putken jälkeen seuraava este mentiin vauhdilla ohi. Omissa möllikisoissa se meni hyvin, tosin taas pelleili kepeillä vähän, ei muka pystynyt tehdä kehun jälkeen loppuun asti... Olen seuruuttanut sitä kisoissa ja treeneissä, jotta alkais sekin sujumaan paremmin tokokokeessa sitten! Alisa treenaili sen kanssa eilen viimisissä Lahtitreeneissä kun mulla oli niskat niin jumissa:



Myös Aku pääsi viimein starttaamaan agiradalla, ekalla radalla oli keinu, jota se hieman jännitti ja loppurata meni haisteluksi ja lehtien pyydystämiseksi, puomi olikin sitten tosi hidas. HYL tuli joltain esteeltä kun ohjaus oli vaikeaa koiran haahuilun vuoksi. Tokalla radalla ei ollut keinua, mutta puomi meni aluksi madellen ja 2on2offiin joutui odottelemaan sitä varmaan 20 s. Siltä radalta kuitenkin tulos ja 3. sija, 5 kepeiltä ja yliaikaa! Viime viikon mölleissä käytiin kokeilemassa kisaavien rataa, puomilla jää taas kaikki tassut kontaktille, mutta keinua ei jännittänyt lainkaan! Lyhyt treeni tehtiin myös sunnuntaina ja se oli aivan törkeän hieno kepeillä! Nyt se on ontunut vasenta etujalkaa niin joutuu varmasti kuukauden huilimaan.



Vesiriistassa on kisattu Yojon kanssa kahdesti ja on treenattu paljon noutoa. Edelleen se ei suostu tuomaan vedestä lintua käteen pudotuksen jälkeen, mutta on pysynyt kauniisti paikallaan lupaa odottaen. Viime kokeessa kokeilin vapaana noutoa, mutta se kävi vaan kusemassa linnun päälle ja jätti sen metsään... Tyhjä vesi olikin sitten 10 arvoinen, harmitti kun en jäljestänyt liinassa, olis ollut eka ykköstulos!! Nyt on ostettu dummy ja sorsahajuste, jatketaan treeniä. Menee varmaan ensi kesään ennen seuraavaa koetta. Fury on myös kokeillut kerran jälkeä ja kerran haki linnun vedestä, tyhjä vesikin alkaa sujua pikku hiljaa.


Timon treenit on jatkunut Lahdessa, syksyksi ei ole enää jatkoa. Oon nyt viimeiset 3 kertaa ollut 2 paikalla ja Fury on ollut hommissa, aloitettiin operaatio häiriötreeni kun se on niin malttamaton. Se ajattelee kyllä, mutta sen on vaikea malttaa kuunnella. Eilen oli tosi hyvät treenit ja se teki todell ahyvin töitä häiriön alla! Kepit aloitettiin verkoilla omissa treeneissä ja oon saanut jo 3 verkkoa pois, kohta pääsee kotona tekemään kun saa vielä pari pois. Kontaktitreeni ei oo oikein edistynyt, pitäis varmaan treenata sitäkin joskus. Ohjaukselliset treenit on sujunut nyt mukavasti, tällä viikolla vähän pyöritystä 2 hypyllä ja putkella ja sunnuntaina tällasella radalla onnistumisia, toisen putken tilalla oli kepit joita tehtiin yksittäisenä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti